Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21737 niezalogowanych)
16 Postów

(marlen)
Wiking
Ja również dziękuje za miłe towarzystwo i wspaniały wieczór pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Madam_84)
Wiking
Skoro już tak zbiorowo głaszczemy się po główkach, to ja też dodam, że było bardzo miło spotkać was wszystkich na żywo.

Marlena, widzę że dodałaś zdjęcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
No więc jak to mówią "było - minęło" proszę chętnych o psychiczne przygotowanie się na kolejne spotkanie.
Jak uzgodnione było wcześniej odbędzie się 11 grudnia.
Tym razem będzie podział na dwa etapy ponieważ jednak było trochę za głośno i rozmowa była mocno utrudniona.
c.d.n.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kontemplacja)
Wiking
Grzes203 napisał:
No więc jak to mówią "było - minęło" proszę chętnych o psychiczne przygotowanie się na kolejne spotkanie.
Jak uzgodnione było wcześniej odbędzie się 11 grudnia.
Tym razem będzie podział na dwa etapy ponieważ jednak było trochę za głośno i rozmowa była mocno utrudniona.
c.d.n.

To nie moja sprawa, ale ze zwyklej babskiej ciekawosci chcialabym wiedziec o czym gadalisciscie, ze sie nawet nie slyszeliscie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
A gdzie napisałem że się nie słyszeliśmy?

ps. racja, nie jest to Twoja sprawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kontemplacja)
Wiking
Grzes203 napisał:
A gdzie napisałem że się nie słyszeliśmy?

ps. racja, nie jest to Twoja sprawa.

Moze nie bywam, ale jestem...duchowo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...nie ma sie co spinac!

to wcale nie jest glupi pomysl,zeby spotkac sie i nie slyszec co do nas mowia i o czym,my mowimy

widze w tym same zalety np:

- w koncu mozna byc szczerym
- z czystym sumieniem potakiwac i przytakiwac,naszemu rozmowcy
- nic nie mowic

zeby jeszcze tak,spotkac sie i nie widziec obecnych...o tak,to by bylo cos!

moze to byc dobre rozwiniecie,w temacie forumowych (i nie tylko np: rodzinnych,klasowych itd.) zlotow

hmm...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Nikt się nie spina (mam nadzieję)

Na taką opcję panieładny już ktoś wpadł. Nazywa się internet. Ba jest jeszcze wygodniejsza bo z domu nie trzeba się ruszać.
Jest tak jak piszesz: nie słyszymy się i nie widzimy a jednak komunikujemy ze sobą.

Jeszcze do kontemplacji: jak kiedyś zawitasz również ciałem to dowiesz się wszystkiego o czym się mówi na takich spotkaniach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kontemplacja)
Wiking
Grzes203 napisał:
Nikt się nie spina (mam nadzieję)

Na taką opcję panieładny już ktoś wpadł. Nazywa się internet. Ba jest jeszcze wygodniejsza bo z domu nie trzeba się ruszać.
Jest tak jak piszesz: nie słyszymy się i nie widzimy a jednak komunikujemy ze sobą.

Jeszcze do kontemplacji: jak kiedyś zawitasz również ciałem to dowiesz się wszystkiego o czym się mówi na takich spotkaniach.

Spoko, spoko, Grzes. Mniej wiecej wiem o czym sie mowi, inaczej nie smialabym sie nazywac jak sie nazywam.
Ps. nie jestes juz na mnie zly jak tam kiedys? - bo jak mam sie pojawic cialem to tylko z Jugolami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Kontemplacja napisał:

Spoko, spoko, Grzes. Mniej wiecej wiem o czym sie mowi, inaczej nie smialabym sie nazywac jak sie nazywam.
Ps. nie jestes juz na mnie zly jak tam kiedys? - bo jak mam sie pojawic cialem to tylko z Jugolami

Nie jestem zły i właściwie to nie do końca byłem. Szukałem wtedy kozła ofiarnego i tak wyszło.
Jugol to mi się kojarzy ze spirytusem - wpadaj więc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok