PEPCIA83 napisał: ja jesli mozna tez sie bym dopisala , narazie na te czesc rodzinna , tzn ja plus moja polowka i 2 szkodnikow (dzieciaczki) na 100% potwierdze w piatek wieczorkiem , jestesmy z poza oslo ale chyba damy rade dojechac no ale to juz zalezy od kierowcy tzn mojego mamenza
Jasne ze mozna!!!! Super. Link z adresem kosciola jest w tym watku. Do zobaczenia.
hmmmmmmmmm
to spotkanie sie wkoncu odbedzie???? bo widze co rusz ktos odpada a ja juz mojego kierowce namowilam ,
a tak na marginesie to spotkanie o 18 jest wkoncu gdzie ??? w kosciele na tøyen czy w klubie???
PEPCIA83 napisał: hmmmmmmmmm
to spotkanie sie wkoncu odbedzie???? bo widze co rusz ktos odpada a ja juz mojego kierowce namowilam ,
a tak na marginesie to spotkanie o 18 jest wkoncu gdzie ??? w kosciele na tøyen czy w klubie???
W Kosciele 0 18-tej.
Piekny odwalil reklame ze hej
hej pepcia83... spotkanie juz w te sobote, jak najbardziej aktualne !!!
Spotkanie napewno sie odbedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile osob przyjdzie tego nie wiem ale wiem jedno nie zrobie z siebie teraz idioty przed ludzmi ktorych prosilem o udostepnienie sali. Pepcia napewno bedziemy ja i Ulv,Hilton sila wyciagniemy z dziecmi chodzby w pizamie
PS: pONIEWAZ KAMI ZREZYGNOWALA JEST U MNIE WOLNE MIEJSCE DO SPANIA!!!!!!!!DLA KOGOS Z PRZYJEZDNYCH!!!! EMED CHYBA TY SZUKALES HOTELU?????
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.