Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21679 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
hihihihiih No tak druga rocznica przypadnie moze w maju hihihihiihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
PEPCIA83 napisał:
ja jesli mozna tez sie bym dopisala , narazie na te czesc rodzinna , tzn ja plus moja polowka i 2 szkodnikow (dzieciaczki) na 100% potwierdze w piatek wieczorkiem , jestesmy z poza oslo ale chyba damy rade dojechac no ale to juz zalezy od kierowcy tzn mojego mamenza

Jasne ze mozna!!!! Super. Link z adresem kosciola jest w tym watku. Do zobaczenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
hmmmmmmmmm
to spotkanie sie wkoncu odbedzie???? bo widze co rusz ktos odpada a ja juz mojego kierowce namowilam ,
a tak na marginesie to spotkanie o 18 jest wkoncu gdzie ??? w kosciele na tøyen czy w klubie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
PEPCIA83 napisał:
hmmmmmmmmm
to spotkanie sie wkoncu odbedzie???? bo widze co rusz ktos odpada a ja juz mojego kierowce namowilam ,
a tak na marginesie to spotkanie o 18 jest wkoncu gdzie ??? w kosciele na tøyen czy w klubie???

W Kosciele 0 18-tej.
Piekny odwalil reklame ze hej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
PEPCIA83 napisał:
hmmmmmmmmm

hej pepcia83... spotkanie juz w te sobote, jak najbardziej aktualne !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
PEPCIA83 napisał:
hmmmmmmmmm

Spotkanie napewno sie odbedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile osob przyjdzie tego nie wiem ale wiem jedno nie zrobie z siebie teraz idioty przed ludzmi ktorych prosilem o udostepnienie sali. Pepcia napewno bedziemy ja i Ulv,Hilton sila wyciagniemy z dziecmi chodzby w pizamie

PS: pONIEWAZ KAMI ZREZYGNOWALA JEST U MNIE WOLNE MIEJSCE DO SPANIA!!!!!!!!DLA KOGOS Z PRZYJEZDNYCH!!!! EMED CHYBA TY SZUKALES HOTELU?????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie mogę otworzyć tego linka z klubem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
retier1 napisał:
Nie mogę otworzyć tego linka z klubem

sprobuj teraz www.scotsman.no/-klub

wzglednie jeszcze tutaj : www.mojanorwegia.pl/forum/view/oslo/1964...a_forum_na_zywo.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
To saomo,wyświetla cały czas noud found
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)