Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21674 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
retier1 napisał:
To saomo,wyświetla cały czas noud found

masz racje, trzeba wykasowac -klub

teraz www.scotsman.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
okey,teraz gra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
hihihihiih No tak druga rocznica przypadnie moze w maju hihihihiihihi

oj tam a czy musi to byc akurat rocznica mozna sie spotkac w maju np z okazji dnia matki,wiosny badz nawet z okazji ze wkoncu nie pada snieg badz z okazaji braku okazji zawsze cos sie wymysli nie zawsze przeciez musi byc to rocznica załozenia mn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
do mnie jak mozecie to dopiszcie Basie i Piotrka my bedziemy na 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ANNA79 napisał:
do mnie jak mozecie to dopiszcie Basie i Piotrka my bedziemy na 100%

Anna 79. Napisze 3 osoby przy Twoim nazwisku ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
kami napisał:
hihihihiih No tak druga rocznica przypadnie moze w maju hihihihiihihi

oj tam a czy musi to byc akurat rocznica mozna sie spotkac w maju np z okazji dnia matki,wiosny badz nawet z okazji ze wkoncu nie pada snieg badz z okazaji braku okazji zawsze cos sie wymysli nie zawsze przeciez musi byc to rocznica załozenia mn
.
jasne ze tak. Kami poczytaj watki od poczatku roku a zobaczysz ile bylo prob zorganizowania czegokolwiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
oj to trudno ja napewno bede w oslo wiosna lub latem musze tylko zdac praffko i kupic tego nieszczesnego złomka a z tego co widze to i tak wiekszosc z was mieszka w oslo to cos sie na miejscu zorganizuje wczesnieoj rzuci hasło na forum kto bedzie chciał to przyjedzie ja tam jestem dorej mysli wieze sie uda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
MUSZE ZAKLNAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA ADMIN CZYTAJ CO JEST NAPISANE W WATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DALES FAJNE OGLOSZENIE W OSTATNIM DNIU PRZED SPOTKANIE I WPROWADZASZ LUDZI W BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROZMAWIALESS ZE MNA PRZEZ TELEFON PRZECIEZ??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROBISZ TO SPECJALNIE CZY DLA ZARTU???????????????????????? DLA WSZYSTKICH O 18 SPOTYKAMY SIE W KOSCIELE NA TØYEN A PO TYM SPOTKANIU IDZIEMY NA WODECZKE DO SCOTSMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
MUSZE ZAKLNAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA ADMIN CZYTAJ CO JEST NAPISANE W WATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DALES FAJNE OGLOSZENIE W OSTATNIM DNIU PRZED SPOTKANIE I WPROWADZASZ LUDZI W BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROZMAWIALESS ZE MNA PRZEZ TELEFON PRZECIEZ??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROBISZ TO SPECJALNIE CZY DLA ZARTU???????????????????????? DLA WSZYSTKICH O 18 SPOTYKAMY SIE W KOSCIELE NA TØYEN A PO TYM SPOTKANIU IDZIEMY NA WODECZKE DO SCOTSMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie produkuj sie juz o tym pisalam.To ogloszenie piekny czy tam inny admin dal juz 2 dni temu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szkoda ze nie potrafi sie ustosunkowac co do tego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
giovi2 napisał:

Nie produkuj sie juz o tym pisalam.To ogloszenie piekny czy tam inny admin dal juz 2 dni temu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szkoda ze nie potrafi sie ustosunkowac co do tego

ZAUWAZYLEM DOPIERO TERAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIECHCE ABY LUDZIE NA MNIE WIESZALI PSY POTEM ZE BYLI TAM A WSZYSCY GDZIE INDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!
WIEC JESZCZE RAZ : 1 CZESC SPOTKANIA O GODZINIE 18 TO KOSCIOL NA TØYEN LINK Z ADRESEM W WATKU POWYZEJ
2 CZESC TO KLUB SCOTSMEN PO WUJSCIU Z KOSCIOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok