kami napisał:
Dino napisał:
kami napisał:
KUZWA FAZI DLACZEGO PRZY MNIE JEST WCIAZ LITERKA P PRZECIEZ CI MOWIŁAM ZE NIE WIEM CZY BEDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czego się żołądkujesz, literka jest dlatego, że wszyscy wiedzą o twojej obecności na zlocie i to nadaje zdarzeniu rangę faktu zaistniałego. Co oznacza, że pozostaje Ci tylko dostosować się do rzeczywistości.
wiesz Dino to nie tak ja bardzo baaaaaaaaaardzo bym chciała tam byc ale jak juz pisalam kilkakrotnie 12(czwartek) moj syn na wizyte u dentysty i bedzie miał narkoze i dostanie jakies leki po ktorych bedzie sie czuł jak naćpany wiec jak do wieczora mu przejdzie to przyjedziemy ale jak bedzie sie kiepawo czuł to nie bede go ciagnac w podroż ok 8 godzinna przez góry ktore ponoc sa zasypane i jest mega szklanka wiec pewnie ten czas podrozy sie przedłuzy wiec reasumujac jak bedzie wszystko ok(na co licze) to w piatek rano bedziemy w oslo ale nie chce by ktos potem miał pretensje ze miałam byc a mnie nie było to tak w skrócie
p.s a w piatek wieczorem nie bardzo mam ochote jechac ok 8 h autem bo nie bede miała czasu na odpoczynek pomiedzy jazda w te i spowrotem a pozatym jak juz tam bede to raczej w sobote wieczorem cos wypije by uczcic te wspaniała wyniosła chwile jaka bedzie spotkanko z wami ... a jak wracac z promilami w organizmie i w dodatku zmeczona ????? a w czwartek wieczorem mam busa do oslo

Spojrzyj na to z innej strony, takie leki wywołują w większości przypadków przyjemne przymulenie przez następne kilka godzin po zażyciu, chłopak będzie raczej spokojny i w busie powinien szybko zasnąć, więc podróż minie bezboleśnie. Poza tym, leczenie dentystyczne wiąże się zazwyczaj z likwidacją bolesnego problemu, poprawiając znakomicie samopoczucie ogólne. Tak więc, zamiast się martwić na zapas, pomartw się jaką kreację masz wybrać na zlot

.