Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21669 niezalogowanych)
5 Postów
zuzanna k
(zuzannak)
Wiking
A co to kochani znaczy towarzysko-rodzinne? dzieci mozna zabrac? w jakim wieku? to chyba tam nikt nie bedzie raczej alkoholu podawal?... O psy nie pytam, bo pewno nie sa w planie? (mam dwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
zuzannak napisał:
A co to kochani znaczy towarzysko-rodzinne? dzieci mozna zabrac? w jakim wieku? to chyba tam nikt nie bedzie raczej alkoholu podawal?... O psy nie pytam, bo pewno nie sa w planie? (mam dwa

W pierwszej czesci spotkania alkohol jest wykluczony.
Przybycie z dziecmi mile widziane
Druga czesc spotkania przewiduje drinki i fajna zabawe(bez dzieci)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Sethur napisał:
To moze wydac sie makabrycznie glupie, niesmialo zapytam, bo jestem troche nie na biezaco w temacie wiary... W kosciele na Toyen tzn czy tam jest jakas salka czy winem i chlebem? Jak technicznie to widzicie?
Sorr, taka mialem mysl
Mieszkam rzut beretem, nie wiem jak praktycznie bedzie wygladac u mnie sobota, ale chetnie bym Was poznal.

Technicznie rzecz biorac bedziemy podnosic kubki z kawa,herbata itp trunkami do ust i popijac sobie przy rozmowach, i plotkowaniu na temat forum zakaszajac cisteczkiem lub owocem poludniowym!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ulv72 napisał:
1. Hilton---P 3 OSOBY
2. Piękny--------P
3. Fazi / Krolestwo za Konia---- P 1 OSOBA
4.
5. Rafalek-----------P 1 OSOBA
6. Gabriel
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1-------P 1 OSOBA
9. Anna79------ P 1 OSOBA
10. Fullcasco---- P
11. Ulv72-------P 1 OSOBA
12. Renat35------ 90%
13. Katrin
14. Anuk---------P 4 OSOBY
15. Giovi2-------- p
16. Goshia --------P 1OSOBA
17. Patriotka
18. Ankaper------P 2 OSOBY
19. NORWEGIA 2-----P 1 OSOBA
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed----P 1 OSOBA
23. Patrycjanna-----P 1 OSOBA
24. Andvat-----P 2 OSOBY
25. Naayaa87----P 1 OSOBA
26 Zuzannak-----?
27.Jakubin--------P 1 Osoba

Dla przypomnienia :
SPOTKANIE WSZYSTKICH CHETNYCH Z TEGO SZACOWNEGO FORUM ODBEDZIE SIE W DNIU 14.11.2009 O GODZINIE 18 DO 20.30,21-EJ(lekka koreka godziny z 17-tej ze wzgledu na czas do przygotowania kawy herbaty) W KOSCIELE NA TØYEN-TO 1 CZESC SPOTKANIA TOWARZYSKO-RODZINNEGO.
DRUGA CZESC TO WSPOLNY WYPAD NA MIASTO DO WCZESNIEJ ZAREZERWOWANEGO LOKALU DLA NAS BEDZIE TO SCOTSMAN (ze wzgledu na bliskosc dworca kolejowego i autobusowego dla przyjezdnych) I WSPOLNA ZABAWA DO KONCA A MOZE JESZCZE DLUZEJ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
KUZWA FAZI DLACZEGO PRZY MNIE JEST WCIAZ LITERKA P PRZECIEZ CI MOWIŁAM ZE NIE WIEM CZY BEDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kami napisał:
KUZWA FAZI DLACZEGO PRZY MNIE JEST WCIAZ LITERKA P PRZECIEZ CI MOWIŁAM ZE NIE WIEM CZY BEDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czego się żołądkujesz, literka jest dlatego, że wszyscy wiedzą o twojej obecności na zlocie i to nadaje zdarzeniu rangę faktu zaistniałego. Co oznacza, że pozostaje Ci tylko dostosować się do rzeczywistości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Dino napisał:
kami napisał:

Czego się żołądkujesz, literka jest dlatego, że wszyscy wiedzą o twojej obecności na zlocie i to nadaje zdarzeniu rangę faktu zaistniałego. Co oznacza, że pozostaje Ci tylko dostosować się do rzeczywistości.

wiesz Dino to nie tak ja bardzo baaaaaaaaaardzo bym chciała tam byc ale jak juz pisalam kilkakrotnie 12(czwartek) moj syn na wizyte u dentysty i bedzie miał narkoze i dostanie jakies leki po ktorych bedzie sie czuł jak naćpany wiec jak do wieczora mu przejdzie to przyjedziemy ale jak bedzie sie kiepawo czuł to nie bede go ciagnac w podroż ok 8 godzinna przez góry ktore ponoc sa zasypane i jest mega szklanka wiec pewnie ten czas podrozy sie przedłuzy wiec reasumujac jak bedzie wszystko ok(na co licze) to w piatek rano bedziemy w oslo ale nie chce by ktos potem miał pretensje ze miałam byc a mnie nie było to tak w skrócie

p.s a w piatek wieczorem nie bardzo mam ochote jechac ok 8 h autem bo nie bede miała czasu na odpoczynek pomiedzy jazda w te i spowrotem a pozatym jak juz tam bede to raczej w sobote wieczorem cos wypije by uczcic te wspaniała wyniosła chwile jaka bedzie spotkanko z wami ... a jak wracac z promilami w organizmie i w dodatku zmeczona ????? a w czwartek wieczorem mam busa do oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kami napisał:
Dino napisał:
kami napisał:

wiesz Dino to nie tak ja bardzo baaaaaaaaaardzo bym chciała tam byc ale jak juz pisalam kilkakrotnie 12(czwartek) moj syn na wizyte u dentysty i bedzie miał narkoze i dostanie jakies leki po ktorych bedzie sie czuł jak naćpany wiec jak do wieczora mu przejdzie to przyjedziemy ale jak bedzie sie kiepawo czuł to nie bede go ciagnac w podroż ok 8 godzinna przez góry ktore ponoc sa zasypane i jest mega szklanka wiec pewnie ten czas podrozy sie przedłuzy wiec reasumujac jak bedzie wszystko ok(na co licze) to w piatek rano bedziemy w oslo ale nie chce by ktos potem miał pretensje ze miałam byc a mnie nie było to tak w skrócie

p.s a w piatek wieczorem nie bardzo mam ochote jechac ok 8 h autem bo nie bede miała czasu na odpoczynek pomiedzy jazda w te i spowrotem a pozatym jak juz tam bede to raczej w sobote wieczorem cos wypije by uczcic te wspaniała wyniosła chwile jaka bedzie spotkanko z wami ... a jak wracac z promilami w organizmie i w dodatku zmeczona ????? a w czwartek wieczorem mam busa do oslo

Spojrzyj na to z innej strony, takie leki wywołują w większości przypadków przyjemne przymulenie przez następne kilka godzin po zażyciu, chłopak będzie raczej spokojny i w busie powinien szybko zasnąć, więc podróż minie bezboleśnie. Poza tym, leczenie dentystyczne wiąże się zazwyczaj z likwidacją bolesnego problemu, poprawiając znakomicie samopoczucie ogólne. Tak więc, zamiast się martwić na zapas, pomartw się jaką kreację masz wybrać na zlot .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
ulv72 napisał:
1. Hilton---P 3 OSOBY
2. Piękny--------P
3. Fazi / Krolestwo za Konia---- P 1 OSOBA
4.
5. Rafalek-----------P 1 OSOBA
6. Gabriel
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1-------P 1 OSOBA
9. Anna79------ P 1 OSOBA
10. Fullcasco---- P
11. Ulv72-------P 1 OSOBA
12. Renat35------ 90%
13. Katrin
14. Anuk---------P 4 OSOBY
15. Giovi2-------- p
16. Goshia --------P 1OSOBA
17. Patriotka
18. Ankaper------P 2 OSOBY
19. NORWEGIA 2-----P 1 OSOBA
20. Shakti
21. Marcin_D
22. Emed----P 1 OSOBA
23. Patrycjanna-----P 1 OSOBA
24. Andvat-----P 2 OSOBY
25. Naayaa87----P 1 OSOBA
26 Zuzannak-----?
27.Jakubin--------P 1 Osoba

Dla przypomnienia :
SPOTKANIE WSZYSTKICH CHETNYCH Z TEGO SZACOWNEGO FORUM ODBEDZIE SIE W DNIU 14.11.2009 O GODZINIE 18 DO 20.30,21-EJ(lekka koreka godziny z 17-tej ze wzgledu na czas do przygotowania kawy herbaty) W KOSCIELE NA TØYEN-TO 1 CZESC SPOTKANIA TOWARZYSKO-RODZINNEGO.
DRUGA CZESC TO WSPOLNY WYPAD NA MIASTO DO WCZESNIEJ ZAREZERWOWANEGO LOKALU DLA NAS BEDZIE TO SCOTSMAN (ze wzgledu na bliskosc dworca kolejowego i autobusowego dla przyjezdnych) I WSPOLNA ZABAWA DO KONCA A MOZE JESZCZE DLUZEJ.

www.scotsman.no/-klub 2 czesc
maps.google.com/maps?rls=com.microsoft:nb-NO:IE-SearchBox&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SUNA_en&um=1&ie=UTF-8&q=st.hallvard+kirke+oslo&fb=1&hq=st.hallvard+kirke&hnear=oslo&cid=0,0,14636716699012419624&ei=ZkLzSomMN4XM-QbVgcmrBA&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=4&ved=0CBgQnwIwAw-mapka z adresem kosciola.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Zapowiada sie nie zle bankiecisko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok