Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wysłanie paczki z Polski - Norwegia

9 Postów
Renata Kozon
(Mariposa24)
Wiking
Witam, Chciałabym wysłać paczkę z Polski, bo zapomniałam kilku gadżetów nic wielkiego i ciężkiego...mam pytanko czy wysyłał ktoś już paczkę a jeśli tak ile to kosztowało i ile średnio idzie paczka do Norwegii?? jakoś nie ufam poczcie polskiej może macie jakiegoś wypróbowanego taniego kuriera?? dzięki z góry za sugestie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
renatka221 napisał:
Witam, Chciałabym wysłać paczkę z Polski, bo zapomniałam kilku gadżetów nic wielkiego i ciężkiego...mam pytanko czy wysyłał ktoś już paczkę a jeśli tak ile to kosztowało i ile średnio idzie paczka do Norwegii?? jakoś nie ufam poczcie polskiej może macie jakiegoś wypróbowanego taniego kuriera?? dzięki z góry za sugestie...

Wystarczy wpisac w forumową wyszukiwarkę kluczowe słowa i wszystko będziesz wiedziała w ciągu kilku minut , zamiast zakłac nowy wątek i zaśmiecac i tak już zaśmiecone forum.
Ludzie litości, to się już robi nie do zniesienia.
Co chwilę ktoś zakłada nowy wątek o paczkach,pracy,cięzarówkach......
Bezmyślośc w parze z lenistwem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-19  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Renata Kozon
(Mariposa24)
Wiking
przez wyszukiwarkę szukałam, ale nic ciekawego nie znalazłam przez wyszukiwanie po haśle. wiele tematów się powtarza nie tylko ten...wygląda to jak zaśmiecanie forum przez powtórzone tematy ale najczęściej jak nowa osoba się zarejestruje to zakłada wątek bo może te starsze już są nieaktualne...w każdym razie ja nadal nie znalazłam tego czego szukałam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Piotr ptyś
(okap.pl)
Wiking
witam zalezy z skad chcesz nadac paczke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
zalezy ile wazy paczka to tyle zaplacisz ja dostalam paczke niedawno z pl przez poczte polska i nie narzekam na nich doszla w czasie i cala ale ile to kosztowalo to niewiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Renata Kozon
(Mariposa24)
Wiking
tak ale ja widziałam tyle zniszczonych listów z zagranicy przez naszą cudną pocztę polską: zniszczone koperty itd. nie wiem czego oni tam szukają boję się że z paczką może być podobnie dlatego na razie badam temat to nic pilnego mała paczka z Wawy która będzie wysłana w terminie bliżej nie określonym...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
www.scandinavianexpress.eu
www.darextravel.eu/
www.poczta-polska.pl/cennik.htm
W internecie ogłasza się dużo firm świadczących takie usługi również ich oferty są bardzo często w ogłoszeniach na tym forum. Wyżej wymieniłam Ci tylko dwóch przewozników a takich jest naprawdę wielu. Ostatni link to cennik poczty polskiej, z doświadczenia polecam pocztę polską mają wybór oraz przystępną cenę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Renata Kozon
(Mariposa24)
Wiking
dzięki wielkie. własnie o to mi chodziło jestem od niedawna w Stavanger i staram się wszystkiego dowiedzieć co jak i gdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok