Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy w Stavanger jest osoba która zna matematyke? - Norwegia

Czytali temat:
Maciej Poniecki (1065 niezalogowanych)
1 Post

(Emalia)
Wiking
Czy w Stavanger jest osoba która zna matematykę? Wiem, że to dziwne ale potrzebuj osoby ktora moglaby mi udzielic korkow z mamtmy. Bardzo wazne bo musze zdac egzamin a nie mam jak sie nauczyc bo jestem w Norwegii. Bardzo prosze tych ktorzy sa w stanie mi pomoc....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
A jaki zakres materialu, jaki poziom? Kilka lat od studiow juz minelo, ale zawsze lubilem matme, wiec moze moglbym pomoc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Emalia)
Wiking
Tylko ze tej pomocy bede potrzebowala dopiero w styczniu. Jejku zebys byl w stanie mi pomoc to bym cie na rekach nosiła. To oczywiscie podstawy(nienawidze mamtmy i niemam pojecia nic a nic) beda to ciagi, funkcja kwadratowa i geometria:/. Jezeli chcesz zobaczyc jak to ma wygladac to wpisz sobie w google matyre z matematyki i tam sa zadania, i własnie takiego czegos musze sie nauczyc .....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
Witam, jestem nauczycielka matematyki i mieszkam w okolicach stavanger . Chętnie pomogłabym, ale w grudniu juz wyjeżdżam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Emalia)
Wiking
Ojejku.......... a nie wraca pani nauczycielka już?? Teraz jak bym się uczyła do grudnia to potem do maja już bym zapomniala napewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Ja za to zostaje, wiec daj znac, jak bedziesz chciala zaczac. Przy okazji pobytu w Polsce moge przywiezc ksiazki i zbiory zadan, ktore sie jeszcze uchowaly.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Emalia napisał:
Ojejku.......... a nie wraca pani nauczycielka już?? Teraz jak bym się uczyła do grudnia to potem do maja już bym zapomniala napewno

od grudnia zapomniala? heh a przeciez chcesz sie uczyc od stycznia wiec nie boisz sie ze tez zapomnisz do maja?? to po co sie uczyc,zeby tylko zdac i zapomniec

moja rada, wez sobie swoje zeszyty i ucz sie po kolei materialow co juz przerobione mialas i staraj sie je zapamietac i nie zapomniec a pozniej korki czy tez pomoc od innych osob, bo czekajac na styczen tylko stracisz czas.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Emalia)
Wiking
Ale ja własnie chciałam się uczyc od stycznia do maja, ja chce po prostu zdac, matma mi nie jest do niczego potrzebna, musze sie jej nauczyc tylko aby miec mature, ale ja jej nie lubie i nie umiem, w szkole nic sie nie nauczylam po prostu ciezko mi ja zrozumiec, sama nie dam rady uczyc sie z moich zeszytow juz tak kiedys probowalam i nic z tego nie wyszlo. Musi ktos siasc ze mna i mi wbic to do głowy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Emalia)
Wiking
Ale Ty studiowałeś matematyke czy po prostu ją lubiłeś?? Boi wiesz musisz mi naprawde wszystko wytlumaczyc, dla mnie to jest czarna magia. Jezeli nikogo nie zdajde to musze wrocic do Polski i tam wziąc korepetycje zostawic prace, ale chyba wazniejsze jest zeby zdac tą mature niz tutaj siedziec, trudno sie mowi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Emalia napisał:
Ale ja własnie chciałam się uczyc od stycznia do maja, ja chce po prostu zdac, matma mi nie jest do niczego potrzebna, musze sie jej nauczyc tylko aby miec mature, ale ja jej nie lubie i nie umiem, w szkole nic sie nie nauczylam po prostu ciezko mi ja zrozumiec, sama nie dam rady uczyc sie z moich zeszytow juz tak kiedys probowalam i nic z tego nie wyszlo. Musi ktos siasc ze mna i mi wbic to do głowy.

Co jak co ale matematyki nieda sie nauczyc , matematyke trzeba zrozumiec i dlatego Ci nie szla do glowy bo jej nie lubilas albo odwrotnie.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok