Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
11 Postów

(dorai)
Wiking
Heeee specjalistki może inne tak ja nie heh Ogólnie to nie wiem jeśli chodzi o tańce towarzyskie tutaj bo mnie takie nie interesują ja wolę hip hop i coś bardziej tanecznego heeee A wyżej mam linki to można zadzwonić i się dowiedzieć jeśli masz zamiar iść na taki kurs myślę że żadnego snusowca heh ci nie dadzą a jakomś miłą pannę do pary więc chyba nie ma żadnych obaw,pytałam się i wszystkie nowe kursy zaczynają się po nowym roku więc warto zadzwonić i się dowiedzieć kolego co i jak .......E taniec słonia też jest fajny hhehe bynajmniej jest wesoło ......A tak wiesz wypij kilka piwek i dawaj na balet to ciebie rozruszam heheh potańcujemy razem jak dwa słoniki !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Fakt, umiejetnosci i poczucie rytmu wzrastaja wraz z iloscia spozytego alkoholu, wiec moze jest to jakas recepta, tylko zebym przez te kursy w nalog nie wpadl To kiedy pierwsza lekcja?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(dorai)
Wiking
Haaaa spoko loko nie wpadniesz nie wpadzniesz damy radę ....No zapewne można w ten weekend zacząć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(AniaKa)
Wiking
Norweski rybak z wasem .. Usmialam sie
Tutaj tez jest problem z facetami na kursie, nawet na stronce tej szkoly jest info ze laski musza byc z facetami bo ich brak ;-P wiec rybacy Ci nie groza ) szukaj laski (do spraw kursu) i heja

Pozdro!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Kolega byl na kursie i sie zalil, ze mial jakies norweskie kobiety w wieku okoloemerytalnym i pachnace kielbasa, wiec nie wiem, czy ten rybak nie bylby lepszy.
Ponoc na uniwersytecie tez sa calkiem niezle kursy, moze ktos tam probowal?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Tomasz Walkowiak
(wau1971)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(dorai)