Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
niedługo będą jedli to co wysrają i powiedzą że to taka nowa moda, idea... ciekawe czym dupe podcierają?

przypomniało mi sie:
siedzą dwie świnie w chlewie i jedzą z koryta...
1 sie zrzygała...
2 na to... nie doliwoj bo nie zjemy!!!

p.s. pozdrawiam igora i grzegorza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Makaryna napisał:
A.A.Nowak napisał:
Szczerze mówiąc ma to w głęboko w "Nowaku" co tam sobie jecie, gdzie to zbieracie... jeżeli nie kradniecie... Wasza sprawa...

TYLKO BŁAGAM:

JAK BĘDZIECIE GRZEBAĆ W ŚMIECIACH MÓWCIE DO SIEBIE PO ANGIELSKU, ŁAMANĄ ANGIELSZCZYZNĄ, TEKSTAMI Z FILMÓW...
...ALE NIE UŻYWAJCIE JĘZYKA POLSKIEGO

Nikt potem nie powie że w śmieciach grzebał "Freeganin" tylko, że: "Bezdomny Polak"

Co tam miedzy soba. Ja tu juz gdzies napisalam, ze na CCVest widzialam taka jedna grzebiaca w smietniku macdonaldsa. Sama do siebie gadala, a raczej klęła jaj szewc na norkow, ze jak swinie wszystko zeżrą. Wszystko, to bylo oczywiscie po polsku.

wiem o kim mówisz. Widziałem ja pare razy, ona jest chora psychicznie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
czarymary napisał:
orsonka napisał:
Hej, sa tu moze jacys freeganie w okolicach??? Ostatnio testujemy tego typu zabawe, jezeli ktos ma ochote sie dolaczyc to kazde towarzystwo mile widziane. oto fotka z jednego wypadu na Sandnes:

Szkoda,że jesteście tak daleko. Hejterami się nie przejmujcie,ludzie z reguły są ograniczeni.

Hejtersi- hehehehe, czego to już kurwa nie wymyśla.

Krótko mówiąc " w dupach wam sie poprzewracalo ! "

Do roboty kurwa sie wziasc. Za dużo czasu wolnego macie i we lbach sie wam miesza .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
XyZZZ Zzzzzzzzzzzzzz
(ABCDEFG102)
Wiking
Ciekawe czy condomy też wygrzebują ze śmieci , po czym piorą w pralce na programie 30min, suszą, i......??!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Tomek B
(rangzen)
Nowicjusz
temat trochę przycichł... a jakby kogoś interesowało jak wygląda śmietnikowy klimat oczami polaka w Norwegii to mozna zajrzec

jazdakuwolnosci.wordpress.com/2012/12/11...ramy-raju-sa-waskie/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
i znow zyja ekologicznie... Myla pojecia. Zgodnie z ochrona przyrody winno byc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
brzydal napisał:
...

Mistrzostwo swiata- leze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
brak brak
(bjorm)
Wiking
To jest właśnie większość polonii w Norwegii, zacofani, chamscy, uprzedzeni, nietolerancyjni.
Jeśli się Wam nie podoba, żę ktoś grzebie w śmietniku to nie musicie od razu szykanować tej osoby. Mam wyższe wykształcenie z dwóch uniwerków, pracuję w zawodzie, mam wystaczająco kasy by jadać w restauracjach ale nie robię tego - wolę produkty o dzień, dwa po dacie terminu za 20% ceny lub za czas poświęcony szukaniu koszy niezamkniętych w Stavanger. Do pracy chodzę w garniturze i bardzo możliwe, że odwiedzając mnie w pracy zwracasz się do mnie, pomimo, że młodszego, per "Panie", no i co? Łyso Wam polskie intelektualne upiory z uprzedzeniem wyssanym z mlekiem matki? Nie macie nic konstruktywnego do dodania to zamilczcie na wieki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
brak brak
(bjorm)
Wiking
napisał:
juz na skrzynkach pocztowych sa napisy dziekujemy za reklame teraz czas na smietniki dziekujemy za fregan
co ma jedno do drugiego? skleciłeś jakąś wypowiedź która się nijak ma do mojego postu i do wątku i co dalej? pociągniesz tematycznie wątek czy nadal bedziesz leciec z pseudolirycznymi wpisami nic niewnoszącymi do tematu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok