Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jak znaleźć numer personalny?? - Norwegia

67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
Czy jest szansa na znalezienie numeru personalnego osoby "norwezki" majac jej imie nazwisko,numer telefonu i adres? Potracila mojego meza i nie chce podac firmy w ktorej ma ubezpieczony samochod wiec sprobuje to zrobic na wlasna reke bo po 5ciu wizytach na policji w dalszym ciagu nie uzyskalam pomocy bo policja ma nas gdzieś.Dostalismy list z policji ze zaplacila mandat ze to jej wina itp ale nikt nam nie potyl kosztow leczenia po wypadku (maz jechal rowerem). Jesli macie jakies pomysly prosze dajcie znac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
marionetkaevli napisał:
Czy jest szansa na znalezienie numeru personalnego osoby "norwezki" majac jej imie nazwisko,numer telefonu i adres? Potracila mojego meza i nie chce podac firmy w ktorej ma ubezpieczony samochod wiec sprobuje to zrobic na wlasna reke bo po 5ciu wizytach na policji w dalszym ciagu nie uzyskalam pomocy bo policja ma nas gdzieś.Dostalismy list z policji ze zaplacila mandat ze to jej wina itp ale nikt nam nie potyl kosztow leczenia po wypadku (maz jechal rowerem). Jesli macie jakies pomysly prosze dajcie znac

Malanowski i Partnerzy?

Szansy raczej nie ma, zostaje jeszcze zgloszenie spawy poprzez adwokata.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
masz nr rej auta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marionetkaevli napisał:...Czy jest szansa na znalezienie numeru personalnego osoby "norwezki" majac jej imie nazwisko,numer telefonu i adres?
... Potracila mojego meza i nie chce podac firmy w ktorej ma ubezpieczony samochod wiec sprobuje to zrobic na wlasna reke bo po 5ciu wizytach na policji w dalszym ciagu nie uzyskalam pomocy bo policja ma nas gdzieś.
Dostalismy list z policji ze zaplacila mandat ze to jej wina itp ale nikt nam nie potyl kosztow leczenia po wypadku (maz jechal rowerem). Jesli macie jakies pomysly prosze dajcie znac

WIDOCZNIE ŹLE ROZDALIŚCIE TE "KARTY" ... !!! .
---

Inna sprawa , to taka iż Numer personalny Niczego nie rozwiąże !!! .
Mało tego ,nawet prawnie nie możecie się Nim posługiwać ...!
---
Błędem było też namolne ŁAŻENIE na Policję , która jak pisałem wyżej nie ma Prawa podawać numeru personalnego .
TRZEBA było natomiast , napisać Logiczne Pismo z żądaniem , wskazania Ubezpieczenia Sprawczyni Wypadku podając Imię nazwisko i numer pojazdu !!! .
---
Skoro dostała mandat ,to znaczy iż sprawa jest znana i pewnie jeszcze w toku ! .
Teraz po tym całym śmiesznym zamieszaniu dla odzyskania Własnej Powagi , musicie niestety wziąć adwokata który wniesie urzędową SKARGĘ do POLICYJNEGO ADWOKATA ... w sprawie podania ubezpieczyciela Sprawczyni .
---
Chociaż jak Mąż był w szpitalu po wypadku to Lekarz z automatu powinien sprawę zgłosić na Policję dodatkowo oraz do Ubezpieczyciela Sprawczyni .
---
Tu na Forum Urzęduje Niejaki > IMPERATOR ... < poszukaj Jego Profilu i zadaj Mu Logiczne Pytanie ...
Może jaśniej i zgodnie z prawem wyjaśni co i jak Macie zrobić ...
Impek ... jest Autentycznym Norweskim Aplikantem na Prawnika ... lubo coś , we tymże rodzaju .
---
Powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
marionetkaevli napisał:

Sprawa cywilna.

Jeśli jesteś na 100% pewna tego co piszesz to koszta i tak pokryje ona.....

dlaczego nie poszłaś na konsultacje do adwokata jeszcze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
mam numer rej. jej auta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
Majac numer personalny jestem w stanie sprawdzic w ktorej ubezpieczalni jest jej samochod, wtedy zglosilabym to na policji ze sama zajmuje sie ta sprawa skoro oni sie nie garną do tego. Wszystko jest w stystemie na policji prawa opisana zdiecia z wypadku itp ale co z tego jak oni sprawe na policji juz zamkneli! bylismy 5 razy i kazdy nas odsyla z kwitkiem. maz jako takich uszczerbkow na zdrowiu nie ma ( nie byl polamany itp) ale ma 8 szwow na twarzy. Pisalam juz do polskiej adwokat ale stwierdzila ze sprawe bedzie ciezko wygrac. bezposrednio sie kontaktowalismy tez z babka ktora go potracila ale ona na poczatku chciala nam zaplacic gotowke zeby nie utracila znizek, na co sie nie zgodzilismy i pozniej napisala smsa ze mamy jej nie meczyc i ze ona nic nie zaplaci... nie bede juz do niej pisac bo pozniej jeszcze mnie posadzi ze ja "nachodze"!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to pisz do www.vegvesen.no/
takie rzeczy to od reki sprawdzaja nawet na drodze

ale policja powinna poinformowac ubezpieczyciela o wypadku przeciez powinni jej zabrac zniszki za bezszkodowa jazdei i powinien sie skontaktowac

pisz na policje o udostepnienie danych

w Polsce poszkodowany ma wglad do akt na kazdym etapie sledztwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
policja po wypadku obiecala ze poinformuje ubezpieczyciela i zajma sie ta sprawa.. czekalismy na pieniadze miesiac, wydalo mi sie to troche za dlugo wiec sie tam przeslismy.. i jak sie okazalo sprawa zamknieta a nas olali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
powinniscie dostac informacje o zamknieci z poinformowaniem o drodze odwolania
musza wam pokazac akta
policja po wypadku obiecala ze poinformuje ubezpieczyciela
czyli ubezpiczalnia jest znana

powiedz zeby wam dali akta