gabriel napisał:
giovi2 napisał:
Gabriel co Ty pleciesz....
Bank (startlån z kommune) pokrywa wszystko.
Jedyne o co musisz się martwić to spłata kredytu i bieżące rachunki typu prąd czy internet.
Ja dostałem taką Informację z Mojej Komuny , jak starałem się na zakup totalnej ruiny z Gruntem Rok temu .
Miałem Tłumacza i ponad dwie godziny prowadzono konsultacje .
---
Przedłożyłem Dokumenty iż Znam się na tym co chcę tam zrobić , oraz wszystkie świadectwa i praktyki z Uprawnieniami Polskimi które są akceptowalne w NORGE ...
---
WSZYSTKO PIĘKNIE SZŁO , DO MOMENTU JAK SIĘ ZAPYTANO , CZY BĘDĘ MIAŁ WIĘCEJ WOLNYCH ŚRODKÓW , PONAD TO CO MAM NA KĄCIE W BANKU ...!!! / właśnie środki na uregulowanie opłat Administracyjnych
---
Niestety Projekt upadł ...!
A w tym roku posesję "ZAORANO"
NIC to ... bywa .
Czy tobie się wydaje że wszyscy mają po sześćdziesiąt lat tak jak ty?? chciałeś kupić dom/działkę pod inwestycje i na to chciałeś środki z komuny dostać na 100% inwestycji !
Takie finansowanie jest dla ludzi młodych (najlepiej par z dziećmi) perspektywicznych dla komuny co będą spłacać kredy 25-30 lat... płacić podatki z tytułu zamieszkania na ich terenie itp.
Jaki to pożytek dla komuny zapożyczyć się (te pieniądze kominy to też kredyt z banku) na rzecz gościa przed emeryturą?