Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

USLUGI KOSMETYCZNE - Norwegia

Czytali temat:
(1399 niezalogowanych)
12 Posty

(Marta Ksior)
Wiking
Jestem doswiadczona kosmetyczka przez 9 lat prowadzilam w Polsce swoj salon.... Zapraszam wszystkie panie do korzystania z moich uslug......Henna 100 k, zabiegi kompleksowe na twarz 600k , 650k. , manicure z pilingiem oraz z parafina 350k., pedicure 500k. .......96871415
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Marta Ksior)
Wiking
Marta Ksior napisał:
Jestem doswiadczona kosmetyczka przez 9 lat prowadzilam w Polsce swoj salon.... Zapraszam wszystkie panie do korzystania z moich uslug......Henna 100 k, zabiegi kompleksowe na twarz 600k , 650k. , manicure z pilingiem oraz z parafina 350k., pedicure 500k. .......96871415
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(Barbaros49)
Nowicjusz
Gdzie znajduje sie Twoj salon?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Marta Ksior)
Wiking
Niedawno przyjechalam do Norwegii , na dzien dzisiejszy przyjmuje w domu lub jade do klientki...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Ewa Żółtowska
(Ewula123)
Początkujący
niedawno przyjechalas a skąd takie ceny za usługi chyba z kosmosu posiedż troszkę to zobaczysz ile sie bierze za usługę a dobry klient to tansza usługa rozejrzyj się troszkę bo inaczej klientów zero
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ewula123 napisał:
niedawno przyjechalas a skąd takie ceny za usługi chyba z kosmosu posiedż troszkę to zobaczysz ile sie bierze za usługę a dobry klient to tansza usługa rozejrzyj się troszkę bo inaczej klientów zero

Tajki sie cenia, maja ceny odpowiednie do rynku norweskiego. Polki maja być gorsze?
Chcesz tani zabieg to w Polsce możesz zrobić... a co ma pracować 100 kr za zabieg plus dojazd gratis do domu? Dobre kosmetyki swoje kosztują, a i wiedza jak je użyć tez nie jest tania.
Sama otwórz dzialanosc i rob wszystkie zabiegi za 200 kr z dojazdami gratis. Oplac teraz z tego czynsz, kosmetyki, rachunki, bilet autobusowy/paliwo, materiały do zabiegów, sprzęt etc.

Ceny sa całkiem niewygórowane, dla porownania: www.cliniquemarine.no www.nirvanaklinikken.no
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
Ewula123 napisał:

Tajki sie cenia, maja ceny odpowiednie do rynku norweskiego. Polki maja być gorsze?
Chcesz tani zabieg to w Polsce możesz zrobić... a co ma pracować 100 kr za zabieg plus dojazd gratis do domu? Dobre kosmetyki swoje kosztują, a i wiedza jak je użyć tez nie jest tania.
Sama otwórz dzialanosc i rob wszystkie zabiegi za 200 kr z dojazdami gratis. Oplac teraz z tego czynsz, kosmetyki, rachunki, bilet autobusowy/paliwo, materiały do zabiegów, sprzęt etc.

Ceny sa całkiem niewygórowane, dla porownania: www.cliniquemarine.no www.nirvanaklinikken.no

pewnie dobrze by było,gdyby robiła te zabiegi za free to skomlenia żadnego by nie było ...
czasami klient odbiera tak że jak za tania usługa to chusteczkowy wykonawca jej...mam taka sąsiadkę ona właśnie tak patrzy jak za tani to nie pójdzie,bo mówi,ze jak ktos nie ceni swojej pracy to znaczy,ze nie jest w tym dobry...po części ma rację
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
dobry klient, tansza usluga??? dobry klient, to dobry napiwek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Marta Ksior)
Wiking
Troszke pracuje w swoim zawodzie i mam doswiadczenie....Nie przyjechalam tutaj po to , zarabiac tyle co w Polsce...A ceny kolezanko nie sa z kosmosu tylko poswiecilam troszke czasu i podzwonilam po salonach i moje ceny sa duzo nizsze....Proponuje Tobie abys sie najpierw dobrze zorientowala. Pozdrawiam serdecznie..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Marta Ksior)
Wiking
Marta Ksior napisał:
Troszke pracuje w swoim zawodzie i mam doswiadczenie....Nie przyjechalam tutaj po to aby , zarabiac tyle co w Polsce...A ceny kolezanko nie sa z kosmosu tylko poswiecilam troszke czasu i dzwonilam po salonach i moje ceny sa duzo nizsze....Proponuje Tobie abys sie najpierw dobrze zorientowala. Pozdrawiam serdecznie..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok