Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zmiana adresu zamieszkania. - Norwegia

36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Witam, moze ktos udostepnic link do zmiany adresu zamieszkania na stronie Skat? Mam maly problem ze znalezieniem bo jeszcze nie snakam Dziekuje pieknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
My zglaszalismy to na poczcie...

www.posten.no/produkter-og-tjenester/adr...aring/adresseendring

u lekarza osobiscie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
Najlepiej osobiscie poniewaz przez internet z tego co wiem,potrzeba chyba (99%) kody.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ja zmieniałem osobiscie, akurat nie było kolejki i trwało to 5min
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
to prawda, ja bylam na poczcie osobiscie... wzielam od nich formularz do wypelnienia... zaplacilam za opcje dostarczania poczty na nowy adres ta z 6miesiacami (340nok)... i wszystko bylo do nas przekazywane bez problemu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
link do skattu: www.skatteetaten.no/no/Skjemaer/Flytteme...til-folkeregisteret/ beda Ci potrzebne kody Min Id, ktore w razie czego mozesz zamowic internetowo : skort.skatteetaten.no/skd/pinkode/pinkode?side=fnr&valg=sendRedirect
Pamietaj, ze kody beda wyslane do Ciebie na adres podany na adres podany do Folkeregisteret
Zmiana adresu na poczcie jest pomocna, niestety nie przemelduje Cie w norweskich urzedach,
pozdrawiam i powodzenia zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Dziekuje bardzo, dzisiaj bylem osobiscie. Dobrze ze sa jeszcze normalni, pomocni ludzie na tym forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok