Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kredyt na samochód - Norwegia

Czytali temat:
Rafal M Dariusz Figarski Łukasz krk Sebastian Grabowski (4139 niezalogowanych)
8 Postów
Magda Witowska
(ma9da)
Wiking
Witam,
proszę o informacje dotyczące kredytu na samochód w Norwegii. Opcja pierwsza to kredyt bez wpłaty własnej opcja druga wpłata własna. Mile widziane rzetelne informacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej, napisz cos wiecej moze ?
opca pierwsza jak i druga, obie sa mozliwe... opca pierwsza - masz wiecej do splaty....druga - masz mniej do splaty
nie wiem co chcialabys wiedziec dokladnie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Jeśli pracujesz na legalu, masz fast job.... ingen problem.
Idziesz do komisu, mówisz które auto chcesz, za góra dwa dni wyjeżdżasz autkiem. Zarejestrowane, kwit z ubezpieczalni przyślą do domu, no i kwit na opłacenie podatku drogowego. Nie musisz mieć wkładu własnego, (ale lepiej mieć, bo nie każdy komis(bank) podejmuje takie ryzyko tak w nawiasie Weź tylko umowę z pracy i bank kort... będą chcieli tylko Twój norweski pesel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
dodatkowo staly nr presonalny musi byc oraz conajmniej rok pobytu w norge.. tak byl w moim przypadku..powodzenia w zalatwianiu

ps.proponuje Elcon - nie stwarzaja wiekszych problemow, daja bez wkladu wlasnego a i odsetki tez do przelkniecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Mikael napisał:
dodatkowo staly nr presonalny musi byc oraz conajmniej rok pobytu w norge.. tak byl w moim przypadku..powodzenia w zalatwianiu

ps.proponuje Elcon - nie stwarzaja wiekszych problemow, daja bez wkladu wlasnego a i odsetki tez do przelkniecia

Zgadza się Mikael rację ma........ja nie dopisałem tych detali, SORKA
W większości komisów kredytodawcą jest ELCON, ale to detal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
DZIKI napisał:
Mikael napisał:

No, tak innych obrazasz na forum a samochod na raty kupiles ?
Kiedy sie nie jest ,, glabem,, takie zabawki kupuje sie za gotowke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
vika napisał:
DZIKI napisał:
Mikael napisał:

No, tak innych obrazasz na forum a samochod na raty kupiles ?
Kiedy sie nie jest ,, glabem,, takie zabawki kupuje sie za gotowke

Kobieto, czy Cię cyce pieką?????????
Jakbyś była mądra, to nie żarłabyś chleba ze smalcem przez dwa lata, żeby tylko odłożyć na super auto.
Zastanów się co piszesz, bo póki co Twoje brednie do mnie nie przemawiają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Andrzej K
(63larvik)
Wiking
Witam,
proszę o informacje dotyczące kredytu na samochód. Opcja pierwsza to kredyt bez wpłaty własnej opcja druga wpłata własna. Mile widziane rzetelne informacje

Kupowałem samochód rok temu, wyczyściłem konto na wpłatę własną. Dzisiaj bym tego nie zrobił. Rata byłaby trochę większa, ale miałbym kasę na inne "zabawki". No ale wybór należy do Ciebie. Powodzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Co racja to racja DZIKI. Tez jestem zdania ze lepiej kupic auto na kredyt niz jezdzic jakims zlomem co sie sypie co tydzien... A jesli kogos stac zeby kupic nowsze lub jakies lepsze auto za gotowke to chyba odmawia sobie wszystkiego zeby tylko odlozyc mase pieniedzy na auto... Tymbardziej ze w Norge lepiej miec kredyt niz go nie miec... Sami wlasnie z mezem staramy sie o kredyt na samochod, ale kto wie czy nam sie uda...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kropcia1 napisał:
Co racja to racja DZIKI. Tez jestem zdania ze lepiej kupic auto na kredyt niz jezdzic jakims zlomem co sie sypie co tydzien... A jesli kogos stac zeby kupic nowsze lub jakies lepsze auto za gotowke to chyba odmawia sobie wszystkiego zeby tylko odlozyc mase pieniedzy na auto... Tymbardziej ze w Norge lepiej miec kredyt niz go nie miec... Sami wlasnie z mezem staramy sie o kredyt na samochod, ale kto wie czy nam sie uda...
Życzę powodzenia i bezproblemowego uzyskania kredytu
Tak w nawiasie super wyglądacie. Pzdrówka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok