Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tort - Norwegia

Czytali temat:
Sylwia Kosinska Eveline Cake magdalena wyszyńska Kasia Lech Paula Pietraszak arleta mączko Natt Milczarek (5313 niezalogowanych)
53 Posty
andrzej kkkkk
(andreass211)
Nowicjusz
witam robi ktos torty w naszych okolicach ? potrzebuje dla corki na 6 wrzesnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
Smaczny tort mozna zamowic w sklepie spozywczym, np Coop.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Koło smacznego to na pewno nie leżało
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Wiking
41513450 Dorota robi super torty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
a ja ostatnio zrobilam sama pieknego torta na drugie urodzinki mojej corci i wszyscy mysleli ze to kupny.byl pyszny a jaka satysfakcjakolorowa mase marcepanowa,oplatek na tort z myszka minnie,kolorowe pisaki zelowe i wiele innych zamowilam z allegro i wyszlo pieknie.w zalaczniku dorzucam fotke tortupozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
;;
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
Anna82 napisał:
Koło smacznego to na pewno nie leżało

Czy moglabys Aniu jasniej sprecyzowac swoja wypowiedz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
MadziaSC0206 napisał:
a ja ostatnio zrobilam sama pieknego torta na drugie urodzinki mojej corci i wszyscy mysleli ze to kupny.byl pyszny a jaka satysfakcjakolorowa mase marcepanowa,oplatek na tort z myszka minnie,kolorowe pisaki zelowe i wiele innych zamowilam z allegro i wyszlo pieknie.w zalaczniku dorzucam fotke tortupozdrawiam

Torcik piekny.

Tez sie moge pochwalic umiejetnosciami kulinarnymi...ale nie o to chodzi.. ja nie mam czasu na to, bo za dlugo w pracy siedze /zartuje/

Zamowienie z allegro nie dojdzie w przeciagu 2 dni.... tort potrzebny na teraz, to znaczy na 6 wrzesnia... dlatego ja polecilam zamowienie w sklepie..w koncu oni robia zamowienia w piekarniach..lub udac sie do ktorejs z nich osobiscie..ale takie zamowienie to najlepiej zlozyc na dwa dni przed urodzinkami... wiem, bo sama tak zamawialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ja zamawialam tort w ubieglym roku na urodzinki mojej corki i powiem ze byl bardzo dobry, wszystkim smakowal. Zamowienie robilam u mnie w pracy...ale takie same widzialam w Coop czy tez Ica... pozdrawiam.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mi osobiście torty norweskie nie smakują za bardzo są słodkie z estetyka też to czasami w parze nie idzie.
Co do coopa miałam nie przyjemność widzieć jak je robią jak je przewożą itd w życiu bym nie kupiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok