Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
DamjansPL napisał:
Ty i ta banda oszołomów co zawsze wie wszystko i na kazdy temat powinna zgłosić sie do Familiady! Karol zajebał by ci żarcikiem!

jak widac zarówno ja jak i banda oszołomów wie ocb w wiekszosci zagadnien!
Ty natomiast jestes prosty jak prostak i nie ograniasz takich prostych spraw, jakie ogarnia np:moja 15-to letnia corka
I chocby sto lat w miescie mieszkał, to ciołkiem zostaniesz na zawsze > cham bedzie chamem na wieki wieki wieków amen!
aaaaaaaaaaaa ta "mondra" artystka jest podobnie rozganieta jak ty, wiec załózcie sobie opozycje i walczcie do upadłego z madrzejszymi od was

ps: moja rada > jesli wiesz,ze nie jestes w stanie pokonac rywala, to lepiej sie do niego przyłącz!
Tyle,ze my mamy wyjebane na takich koalicjantów z koziej wólki pod bzdziszewem!
Kurwa to starszne,ze musisz na ta prowizje zapierdalac całą godzine w robocie (75nok)

aaaaaaaaaaaaaaaaa sam wypierdalaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
marianek napisał:
DamjansPL napisał:
Ty i ta banda oszołomów co zawsze wie wszystko i na kazdy temat powinna zgłosić sie do Familiady! Karol zajebał by ci żarcikiem!

jak widac zarówno ja jak i banda oszołomów wie ocb w wiekszosci zagadnien!
Ty natomiast jestes prosty jak prostak i nie ograniasz takich prostych spraw, jakie ogarnia np:moja 15-to letnia corka
I chocby sto lat w miescie mieszkał, to ciołkiem zostaniesz na zawsze > cham bedzie chamem na wieki wieki wieków amen!
aaaaaaaaaaaa ta "mondra" artystka jest podobnie rozganieta jak ty, wiec załózcie sobie opozycje i walczcie do upadłego z madrzejszymi od was

ps: moja rada > jesli wiesz,ze nie jestes w stanie pokonac rywala, to lepiej sie do niego przyłącz!
Tyle,ze my mamy wyjebane na takich koalicjantów z koziej wólki pod bzdziszewem!
Kurwa to starszne,ze musisz na ta prowizje zapierdalac całą godzine w robocie (75nok)

aaaaaaaaaaaaaaaaa sam wypierdalaj!

Marianek, ty i ta twoja koalicja to nadaje sie na smar do czołgu, umiecie tylko ubliżać i wysmiewać! A tak ogolnie gówno mnie to obchodzi co mowisz, bo jest stare powiedzenie, nie patrz co mowi, tylko kto mowi. Widze ze twoje całe zycie to te forum, i twoja "banda'' przydupasów, twoj 15 letnia córka jest pewnie dumna ze ma mase wirtualnych wujków. Kto wie, jak dalej bedziesz takim aktywnym popaprancem, moze w przyszlosci czeka cie jakis awans, zostaniesz moderatorem na forum ktore sam załozysz! A tak na koniec, nie chce mi sie juz czytac twoich wypocin, bo ogolnie prawisz takie pierdoły ze szczeka opada. 75 koron za godzine pracy? czemu nie? w polsce zapierdalales pewnie za paczke petow i kromke chleba, przyjechales i w dupie sie poprzewracało!
Zakoncze to lagodnym...
Wypierdalaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
-lubie to!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
a ja mam wyjebane.... co rok to samo w kwietniu kiedy trzeba sie rozliczac z podatkow.... lamet i porsby o pomoc, tak samo teraz, dokladnie co rok, kiedy to jada na wakacje i kase z bankomatu trzeba wybrac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
Yatsek napisał:
a ja mam wyjebane.... co rok to samo w kwietniu kiedy trzeba sie rozliczac z podatkow.... lamet i porsby o pomoc, tak samo teraz, dokladnie co rok, kiedy to jada na wakacje i kase z bankomatu trzeba wybrac....

Wydaje mi się, że jednym z problemów jest to że:
1) w temacie odpowiada tylko 1-2 osoby
2) Osoby uważające się za "Intelektualistów tego forum" skupiają się na kłótniach i pisaniu, że inni nie dorastają im do pięt, mówiąc w skrócie SPAMUJĄ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Wujek dobrarada napisał:
Yatsek napisał:

Wydaje mi się, że jednym z problemów jest to że:
1) w temacie odpowiada tylko 1-2 osoby
2) Osoby uważające się za "Intelektualistów tego forum" skupiają się na kłótniach i pisaniu, że inni nie dorastają im do pięt, mówiąc w skrócie SPAMUJĄ

1 czy 2 osoby.. a po co wiecej skoro odpowiedzi o kosztach sa juz na pierwszych stronach.... jak 50 osob wklei link z www banku to bedzie bardziej wiarygodnie??? pozniej zaczela sie interpretacja co i za ile... czy w WBK czy moze PKO... a to nie od tego zalezy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marcel bojka
(kolo75)
Wiking
najlepiej wypłać raz ile ci potrzeba w PKO .BP w Polsce i bankomat pobierze 60 koron więcej , zabieranie koron z norwegii nie polecam ponieważ w kantorze zawsze dostaniesz kurs gorszy niż dostaniesz z bankomatu ok 5 proc., JEDNA WAŻNA ZASADA przy wypłacie kartą z Bankomatu klikasz opcje BEZ PRZELICZENIA !!!!! bąż w złotówkach jeśli płacisz przez terminal , ponieważ wtedy banki wypłacają ci po kursie międzybankowym a nie najniższym do jakiego namawia monitor bankomatu , bądz terminal do płacenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok