Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wypłata pieniedzy z bankomatu w Polsce - Norwegia

36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Witam.
9 sierpnia lece do POLSKI, wypłata wpywa na moje konto 10 Sierpnia. Moje pytanie brzmi, czy mozna wyplacic pieniazki z bankomatu w Polsce? Konto mam w Spare Bank. Jezeli tak, to moze wie ktos ile wynosi prowizja za podjecie gotowki okolo 6000kor. pozdrawiam.Ps. Konta internetowego nie posiadam, bo mam dnumer.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ja również mam w Sparebank i każda wypłata pieniędzy około 75 kr nie zależnie od sumy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Jeżeli wybierasz pieniazki w Polsce? W bankomacie ktorego banku Polskiego wybierasz pieniazki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
DamjansPL napisał:
Witam.
9 sierpnia lece do POLSKI, wypłata wpywa na moje konto 10 Sierpnia. Moje pytanie brzmi, czy mozna wyplacic pieniazki z bankomatu w Polsce? Konto mam w Spare Bank. Jezeli tak, to moze wie ktos ile wynosi prowizja za podjecie gotowki okolo 6000kor. pozdrawiam.Ps. Konta internetowego nie posiadam, bo mam dnumer.

co ma d-numer do konta internetowego?
Kazdy tu kurwa ma d-numer i dostep do internetu!
Ale jak jestes ciołek i nie zrozumiałes nic w banku, to teraz bzdury wypisujesz.....
kurwa ludzie jak was czytam, to czasem oczom nie wierze,ze sa na swiecie jeszcze takie niegramotne moski
Potem nie ma sie czemu dziwic,ze głupi norek dyma w dupala "cwanego" poltuna na wszystkim!
Ale ja ( i tu zacytuje mojego mentora) mam na to wyjebane > pzdr czesiu : ))
popros kurwa szefa,zeby dał ci w gotówce te kosmiczne 6000nok i po sprawie!
a jak zapłacisz 75nok prowizji, to tez nie zbiedniejesz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-15  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
DamjansPL napisał:
Jeżeli wybierasz pieniazki w Polsce? W bankomacie ktorego banku Polskiego wybierasz pieniazki?

Zazwyczaj PKO albo WBK.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Ty Marianek, jedyne konto jakie masz to w banku spermy! A jedyny przelew jaki ci by sie przydał to przelew odrobiny rozumu do twojego tępego łba!!! Wypierdalaj!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Ty i ta banda oszołomów co zawsze wie wszystko i na kazdy temat powinna zgłosić sie do Familiady! Karol zajebał by ci żarcikiem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Dziekuje Ania, za POMOC. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Dla pewności zadzwoń jeszcze do swojego banku bo co miejscowość to inny Sparebank albo sprawdź na stronie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
DamjansPL napisał:
Ty i ta banda oszołomów co zawsze wie wszystko i na kazdy temat powinna zgłosić sie do Familiady! Karol zajebał by ci żarcikiem!

prawie spadłem z krzesła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok