Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

karta kredytowa - Norwegia

37 Postów
Marek Marecki
(vikingfiord9)
Nowicjusz
Czy ktos wie jakimi zasadami kieruja sie banki w przyznawaniu kart kredytowych?ile czasu trzeba bys w Norwegi by taka karte otrzymac,czy wystarczy rok podatkowy po rozliczeniu ze skatem czy tez inne sa wymogi bo z tego co widze to Utland nie ma szans tak szybko dostac karty nawet majac konto od 14tu miesiecy w Spare1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
masz legal prace,otwierasz konto i mowisz,ze chcesz plastik ze zdjeciem.to wszystko.zdjecie zrobia ci za darmo w banku.jaki jest problem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
gosciu,moze koledzy przejeli twoja poczte z karta i z pinem,a teraz czyszcza ci konto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zensat napisał:
Czy ktos wie jakimi zasadami kieruja sie banki w przyznawaniu kart kredytowych?ile czasu trzeba bys w Norwegi by taka karte otrzymac,czy wystarczy rok podatkowy po rozliczeniu ze skatem czy tez inne sa wymogi bo z tego co widze to Utland nie ma szans tak szybko dostac karty nawet majac konto od 14tu miesiecy w Spare1
ja w nordei dostalem po 6 miesiacach.... jaki masz problem???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
a ja w spare1 w ciagu tygodnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
mir_rum napisał:
masz legal prace,otwierasz konto i mowisz,ze chcesz plastik ze zdjeciem.to wszystko.zdjecie zrobia ci za darmo w banku.jaki jest problem?

Otoz problem jest taki, ze karta ktora otrzylales, to karta DEBETOWA a nie KREDYTOWA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mir_rum napisał:
a ja w spare1 w ciagu tygodnia.
a ja to zalatwialem wszystko w 3 minuty.... wystarczylo kliknac na www banku ze chce karte i tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

mnie,to sami

przyslali.chociaz wcale nie prosilem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
ty to jestes debesciak tu w norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
karol tralalala
(carlozz)
Wiking
potwierdzam , mi tez przyslali a wcale nie chcialem , pozatym karta ze zdjeciem to wcale nie odrazu karta kredytowa bo np. visa debit mam ze zdjeciem a mastercard kredytowa bez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok