Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POSZUKUJE POMOCY PRZY STAWIANIU DASZKU - Norwegia

Czytali temat:
(732 niezalogowanych)
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Hej. Jak w tytule szukam osoby ktora pomoglaby mi postawić nieduży drewniany daszek nad drzwiami w prywatnym domu w Sandnes. Wiecej info na piv. Pozdrawiam. Tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
HINNA BYGG napisał:
Hej. Jak w tytule szukam osoby ktora pomoglaby mi postawić nieduży drewniany daszek nad drzwiami w prywatnym domu w Sandnes. Wiecej info na piv. Pozdrawiam. Tomek
A na czymże ta pomoc miała by polegać ... / ten dom to Twój , czy to jakaś prywatka po godzinach ? / .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Nie to nie mój dom. Znajomej Norweżki. Prywatnie oczywiście po godzinach. Taka fucha na 3-4 dni. Ja osobiście nigdy czegoś takiego nie robiłem dlatego może znajdzie się ktoś kto reflektuje mi pomoc i dorobić sobie troszke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
HINNA BYGG napisał:
Nie to nie mój dom. Znajomej Norweżki. Prywatnie oczywiście po godzinach. Taka fucha na 3-4 dni. Ja osobiście nigdy czegoś takiego nie robiłem dlatego może znajdzie się ktoś kto reflektuje mi pomoc i dorobić sobie troszke.
Nie jest to trudne , możesz wykonać Sam bez niczyjej pomocy , a Norweżka może tobie pomagać przy podtrzymywaniu niektórych elementów montażowych .
---
Oczywiście jak masz zmysł przestrzenny , oraz jak potrafisz widzieć to co sam narysujesz .
---
Jeżeli masz już rysunek tego co Ona chce , to weź i zrób to najpierw jako Model w jakiejś skali , mareriał nieważny , liczy się tylko Twój zmysł tworzenia .
---
Dla ułatwienia tego co piszę masz tu parę przykładów ...
---
Rysunki są bardzo proste i przejrzyste ...
---
www.kubik.sklep.pl/produkt-1451.html
---
jak się wrócisz na stronę główną to będziesz miał tego sporo do przejrzenia w szczegółach ...
---

---
---
www.kubik.sklep.pl/kategoria143.html
---
Wystarczy kliknąć na dany daszek i wyświetlają się prezentowane elementy .
---
...POWODZENIA W ZABAWIE ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:

...POWODZENIA W ZABAWIE ...[/color][/quote]

drogo w cholere... ten sam produkt!! tej samej firmy!!! SPA na przyklad tu jest za 20-40k PLN a w NO to samo dostaniesz jujz na promocji za 35k NOK ... yhm...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Dziękuje za linki. Na pewno mi sie przydadza. Ja niestety nie mam zmysłu przestrzennego ale na pewno znajdę jakieś rozwiązanie. Jeszcze raz dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
JLK21 napisał:
gabriel napisał:

...POWODZENIA W ZABAWIE ...[/color]

drogo w cholere... ten sam produkt!! tej samej firmy!!! SPA na przyklad tu jest za 20-40k PLN a w NO to samo dostaniesz jujz na promocji za 35k NOK ... yhm...[/quote]

fakt ceny niezle,material 250-300 pln max. a i tutaj chyba niewiele wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok