Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Basen - Norwegia

22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
Czy może mi ktoś polecić basen lub aquapark w Stavanger , Sadnes lub w okolicy gdzie można zabrać ze sobą 7 miesięczne dziecko .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Renata Kozon
(Mariposa24)
Wiking
hej, na pewno nie polecam basenu w Stavanger jest obleśny budynek znajduje się w centrum w okolicach tego jeziorka , budynek jest stary i nie ma tam ... przebieralni z prawdziwego zdarzenia szok . byłam tam raz i już drugi raz nie pójdę może w okolicy jest coś lepszego mam nadzieję, cena jest normalna 40kr za wejście...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
przebieralnia z pierwszego zdarzenia-to jaka ona jest? tutaj sa oddzielne dla kobiet i mezczyzn....
a wyglad budynku jak dla mnie nie odgrywa zadnej roli....moze byc i oblesny.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Adam X
(Stefanzcmentarza)
Wiking
Na basen w Stavanger narzekać nie mogę, chodzę tam co tydzień w piątki wieczorem, około 19ej, wtedy jest najmniej ludzi. Fajerwerków na basenie nie ma, ale do relaksacyjnego pływania jak najbardziej wystarcza. Nie mam pojęcia o co chodzi z pretensjami do przebieralni. Normalna, bezpieczna i zadbana, normalna jak to na basenie. Jeżeli chcesz popływać, a nie jeździć na zjeżdżalniach, tylko pływać to basen w Stavanger będzie ok.

PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
Basen jak basen. Moja mala jest przeszczesliwa jak na niego idzie, wiec chyba jest ok.Woda oczywiscie mocno chlorowana, ale za to cieplutka. Jak najbardziej mozesz tam zabrac maluszka W Sandnes jest park wodny Havanna Badeland, ale jeszcze tam nie bylysmy, moze niedlugo.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
martcool napisał:
Basen jak basen. Moja mala jest przeszczesliwa jak na niego idzie, wiec chyba jest ok.Woda oczywiscie mocno chlorowana, ale za to cieplutka. Jak najbardziej mozesz tam zabrac maluszka W Sandnes jest park wodny Havanna Badeland, ale jeszcze tam nie bylysmy, moze niedlugo.pozdrawiam

To już nie jest park wodny, tylko wieeelki plac zabaw jakby dla dzieci, ale na pewno nie młodszych niż 2 lata, a bynajmniej dla takich, które już porządnie potrafią biegac. Są tam zjeżdżalnie, rakiety na piłeczki, a całe miejsce jest ogólnie taką jakby pajęczyną. Można też pojeździc na rowerku, bądź łyżworolkach Fajne miejsce, ale już dla ciut starszych dzieci

A jeśli chodzi o basen, to z tak małą dzidzią każda mama na pewno patrzy na to czy miejsce jest zadbane... A jeśli woda jest mocno chlorowana, to dla małych dzieci raczej nie jest godna polecenia.

Lekcje pływania dla mamy i dziecka w ofercie ma Hinna Fysioterapi na Forus
link : www.hinnafysioterapi.com/skjer.htm
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok