Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Darmowy norweski w Drammen - Norwegia

Czytali temat:
halina manka (3091 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Jest możliwość zorganizowania darmowego norweskiego przez NAV. ale musi byś 20 chętnych.Jeśli byliby jacyś zainteresowani to mogę się zapytać w NAV,ostatnio często tam jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Dagmara żwicka
(daga1)
Wiking
Jestem zainteresowana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
no jużśmy 3. jak jestes z drammen to może się spotkamy i pójdziemy razem zaatakować nav?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Dagmara żwicka
(daga1)
Wiking
Tak jestem z Drammen chętnie się spotkam ale dopiero w poniedziałek będe czasowa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Sylwia xx
(Sylwia25)
Wiking
Również jestem zainteresowana.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
idę właśnie do Navu to zapytam jak to dokładnie jest z tym kursem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
byłam w navie,pytałam i oni o czymś takim nie słyszeli.kocham ten urząd.tu opuszcze brzydkie słowa jakie przychodzą mi do głowy ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Wiola77)
Wiking
Hej yziato tak jak u mnie nigdy nic niema a wszyscy mowia....ach!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
szlag by to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja też byłam dziś w NAV w Hokksund. Wcześniej mój mąż rozmawiał na ten temat z pracownicą, która się jasno wyraziła, że 20 osób bezrobotnych i jest kurs. Dziś szefowa NAV zapytana o tę samą sprawę powiedziała, że 20 osób plus podanie plus oczekiwanie na odpowiedź, która może być TAK lub NIE. Oczywiście jeśli te 20 osób będzie "dupę truć", to jest dużo większa szansa. Oni wiedzą, że w innych miastach NAV zorganizował taki kurs, więc teoretycznie wszyscy potrzebujący mają prawo go mieć, ale w praktyce wygląda to tak, że ona, kierowniczka, nie mogła niczego obiecać w danej chwili, bo to już by ją zobowiązało. Ściemnienie jak zwykle.
Prócz tego znów zgubili moje dokumenty oraz potrzebują więcej czasu, tzn. kilka miesięcy na rozpatrzenie innym moich i męża spraw. Trzeba mieć cierpliwość
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok