Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka (3088 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
o super.wlasnie jakby to podzielic na jakies 5 to by bylo nie za duzo ludzi w grupie i taniej. na jakim jestescie poziomie?ja niby skonczylam Stein på stein ale nie zebym tak wszystko umiala.poza tym mysle ze moze lepiej nie brac podrecznika tylko jakos tak bardziej uzytkowo sie uczyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..yzia
o!klask (za wytrwalosc)

p/s:
wybacz,ale chyba nie jestes do konca szczera
tak sobie pomyslalem (zdaza mi sie) ze ty,to chyba juz umiesz ten norweski,z samego starania sie,o ten kurs...

pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
ciezko mi powiedziec co umiem. sporo umiem ale pracuje w miejscu gdzie duuuuuzo sie dzieje i musze mowic lepiej.tam nie bardzo mam czas sie uczyc.wiec kombinuje kurs.ludzi jest duzo to zawsze sie razem cos wymysli
a w navie to juz mnie kojarzyli przez jakis czas hehe
dzieki za klaska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...madra,bystra i do tego skromna (tylko kadr,nie pozwala docenic do konca,zalet urody)

- ideal ???

proponuje przeniesc twoj watek,do dzialu o tym,kto nam sie podoba i dlaczego...

p/s:
super psinka,na 1wszym planie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
wlasnie z psinkami pracuje, miedzy innymi. a border collie sa super
ktos zalozyl taki dzial? jesli tak to po co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
tak,tak jest cos takiego!

a po co,to dokladnie (na razie) ,nie wiadomo.sprawa tyczy sie tego - co wazniejsze: zawartosc czy opakowanie?

fajna masz prace,ale czy to znaczy,ze do porozumiewania sie z border collie,wymagana jest znajomosc norweskiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
pieski i kotki to nie tak duzy problem jak wlasciciele.tu czasem jest trudno.no i wspolpracownicy.musze wiedziec co ogolic lub komu co wstrzyknac.
a wogole to wlasnie zasmiecam swoj wlasny watek hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tomo)
Wiking
Jesli nie macie kompletu to ja z checia bym sie pisał na ten kurs. Pytanie jest tylko kiedy ten kurs miiał by sie zaczac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...czyli hotel dla zwierzakow?

kiedys probowalem sil,w schronisku dla zwierzat,ale wytrzymalem tylko pare godzin!

teraz odbieram to jako kolejne (gornolotnie mowiac) doswiadczenie zyciowe!
zreszta nie ma tego zlego...i tak dalej

wcale nie zasmiecasz - wrecz przeciwnie,rozwijasz...

p/s:
no widzisz - mialem racje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
teraz to ja juz nic nie wiem.chcialam cos darmowego przez nav ale z nimi sie nie da (wrrrr !) to teraz kombinujemy cos innego ale darmowe to juz raczej nie bedzie. tylko trzeba by zebrac grupe na podobnym poziomie zeby bylo latwiej.ja niestety nie znam zadnego nauczyciela w okolicy.jak sie znajdzie nauczyciel to moze cos ruszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok