Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
lukasz1268 (7866 niezalogowanych)
25 Postów

(marzena5573)
Wiking
oppenheimer napisał:
marzena5573 napisał:
qantan napisał:
Marzena zkąd jesteś ?jak okolice Sandvika to podjadę i Ci to naprawię .....GRATIS !
okolice stavanger - muszę męża zaangażować ale dzięki za szczere chęci

Jak Ty męża masz ale wolałaś na forum zapytać to weź Ty Go lepiej o nic nie proś bo jeszcze Go auto przygniecie Przecież to drobnostka. Ile za to zapłacisz? Szkoda zdrowia

Ale Ty jesteś jakiś dziwny facet. Forum jest po to aby wymieniać się doświadczeniami bo może akurat ktoś miał taki problem. A ja wychodzę z założenia że każdy niech robi to co najlepiej potrafi: piekarz- piecze, muzyk - gra a mechanik niech naprawia auta. A Ty uwazasz że kazdy facet musi znać się na autach . A poza tym strasznie tu krytykujesz i zrzędzisz i uwazasz że wszystko wiesz najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(wpak4)
Stały Bywalec
Wiec mialem taki przypadek i sie okazalo ze rozrusznik mial slaba mase, na zimnym bylo ok a na cieplym juz nie palil jak nie kable to na bank szczotki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Nie ja jestem dziwny tylko Ty malo kumata :* Jezeli uwazasz tak jak wczesniej napisalas to po co maz ma sie za to brac skoro pojecia o tym nie ma? Jest kims tam to niech robi cos tam a auto niech naprawi elektryk samochodowy i po klopocie. No wymienili sie doswiadczeniem na forum i co? Jak nawet nie potrafisz odpowiedziec konkrettnie na proste pytanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marzena5573)
Wiking
oppenheimer napisał:
Nie ja jestem dziwny tylko Ty malo kumata :* Jezeli uwazasz tak jak wczesniej napisalas to po co maz ma sie za to brac skoro pojecia o tym nie ma? Jest kims tam to niech robi cos tam a auto niech naprawi elektryk samochodowy i po klopocie. No wymienili sie doswiadczeniem na forum i co? Jak nawet nie potrafisz odpowiedziec konkrettnie na proste pytanie.

Za to Ty jesteś kumaty za wszystkich na tym forum i nie zauważyłam abyś oprócz obrażania kogoś zadawał KONKRETNE PYTANIA. Ale to nie tylko ja mam takie zdanie , poczytaj sobie inne wątki jak ludzie kochają Twoje wypowiedzi.Ja to chociaż udzielam się w jednym temacie a nie wpieprzam się we wszystkie tematy na forum. Nie masz co robić - weź się do pracy bo po to tutaj przyjechałeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Zadalem konkretne pytanie Czy slychac stukanie bendiksu I przepraszam bardzo przyjechalem tu zarabiac kase a nie pracowac Ja nie ide na zasilek i nikogo nie okradam Mam taka a nie inna prace i dlatego z nudow wpieprzam sie w watki na forum Przestan sie denerwowac to tylko forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marzena5573)
Wiking
jakubt napisał:
Ja stawiam na czujnik położenia wału

Brawo dla kolegi Jakuba
DIAGNOZA : czujnik kątowego położenia wału korbowego !!!! Już autko jest jak nowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
marzena5573 napisał:
jakubt napisał:

Brawo dla kolegi Jakuba
DIAGNOZA : czujnik kątowego położenia wału korbowego !!!! Już autko jest jak nowe

no to brawo
wymień ten czujnik i zobaczysz czy rozrusznik zacznie kręcić ...
jeśli nie to zmień mechanika idijotę co postawił taką diagnozę...

PS1: ten błąd ZAWSZE wyskakuje jeśli się skanuje ECU silnika jak motorek nie pracuje
PS2: żadene podłączenie pod komputer nie zdiagnozuje usterki rozrusznika

powodzenia

aha ..można wiedzieć ile kosztowała ta diagnoza??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marzena5573)
Wiking
qantan napisał:
marzena5573 napisał:
jakubt napisał:

Brawo dla kolegi Jakuba

no to brawo
wymień ten czujnik i zobaczysz czy rozrusznik zacznie kręcić ...
jeśli nie to zmień mechanika idijotę co postawił taką diagnozę...

PS1: ten błąd ZAWSZE wyskakuje jeśli się skanuje ECU silnika jak motorek nie pracuje
PS2: żadene podłączenie pod komputer nie zdiagnozuje usterki rozrusznika

powodzenia

aha ..można wiedzieć ile kosztowała ta diagnoza??

Diagnoza 150 koron, część z Polski 136zł, auto już jeździ i jest sprawne więc który mechanik jest idiotą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(jakubt)
Wiking
Cieszę się że autko już sprawne. Dla tych co się naśmiewali mogę powiedzieć "a nie mówiłem?". Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Jakub Ja nadal się śmieje bo ta kobieta albo nie wie co mówi albo napisała to celowo żeby cos nam udowodnic. No ok z Nia juz nie ma co rozmawiać ale Ty wyjaśnij nam co ma wspólnego czujnik położenia wału z rozrusznikiem? Ja nie jestem mechanikiem ale jestem pewien że nic. Czy mógłbyś powiedzieć skąd taka diagnoza? Jak to się dzieje że rozrusznik nie działa w skutek wadliwego czujnika? Wypowiedz się proszę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok