gabriel napisa艂:
marianek73 napisa艂:
dla ciebie deep purple to szczyt marzen skonczyc norweskie studia, bo ledwo technikum wieczorowe skonczy艂es w latach 90-tych.....
A ciekaqwe gdzie wczesniej tak d艂ugo sie edukowa艂es,bo urodzi艂es sie 1956 p.n.e,czyli zaraz po epoce lodowcowej
ps: moja c贸rka po bardzo dobrym gimnazjum w pl wie wiecej i lepiej jest wykszta艂cona niz norki po tych swoich "studiach"
Poziom dla fioleta jak raz, bo smia艂o bedzie m贸g艂 pape k艂asc jako pan Mgr
...艢 M I E C I U...!!!
JA OSOBI艢CIE ... !!!
...JESTEM ... OBECNIE...WOLNYM ...MULARZEM ... / bez wzgl臋du co ten zwrot dzisiaj znaczy ...!/..
I 呕ADNE SZTUCZNE TYTU艁Y ...typu ...Mgr mnie nie tykaj膮 , Ja jestem Ponad To.
Ani Ty , Ani Twoi Rodzice ... Nigdy takiego zaszczytu nigdy nie dost膮pili ... i NIGDY NIE DOST膭PI膭 / dost膮pisz... !!! .
WYSZED艁E艢 z HASIOKA i w Tym偶e hasioku si臋 znajdziesz , z W艂asnej Nieprzymuszonej Swojej Woli... TAM jest Twoje Ko艅cowe Miejsce ... i 偶adne Miliony ... KORON... DOLAR脫W... Z艂otych...Tobie nie pomog膮 ...
A WR臉CZ odwrotnie...
Oby sta艂o si臋 to jak Najszybciej , dla dobra NAS WSZYSTKICH...!
Pami臋taj ... do Ko艅ca Swego Zasranego 呕ycia ...!!!
Ka偶dy Kto Jak Ty , Gardzi Innym ...Ko艅czy zawsze tak Samo...
Tylko I wy艂膮cznie w ...HASIOKU...!!! .
ja ciebie tez ........
jak myslisz depp, czy s艂owo "smiec" nie zainteresowa艂o by twojej hanysowskiej policji?
zwyk艂es pisac czesto "kij ma dwa konce......."
Przestan brac/pic to swinstwo, albo bierz/pij po p贸艂,......
marianek73 napisa艂:
dla ciebie deep purple to szczyt marzen skonczyc norweskie studia, bo ledwo technikum wieczorowe skonczy艂es w latach 90-tych.....
A ciekaqwe gdzie wczesniej tak d艂ugo sie edukowa艂es,bo urodzi艂es sie 1956 p.n.e,czyli zaraz po epoce lodowcowej
ps: moja c贸rka po bardzo dobrym gimnazjum w pl wie wiecej i lepiej jest wykszta艂cona niz norki po tych swoich "studiach"
Poziom dla fioleta jak raz, bo smia艂o bedzie m贸g艂 pape k艂asc jako pan Mgr
...艢 M I E C I U...!!!
JA OSOBI艢CIE ... !!!
...JESTEM ... OBECNIE...WOLNYM ...MULARZEM ... / bez wzgl臋du co ten zwrot dzisiaj znaczy ...!/..
I 呕ADNE SZTUCZNE TYTU艁Y ...typu ...Mgr mnie nie tykaj膮 , Ja jestem Ponad To.
Ani Ty , Ani Twoi Rodzice ... Nigdy takiego zaszczytu nigdy nie dost膮pili ... i NIGDY NIE DOST膭PI膭 / dost膮pisz... !!! .
WYSZED艁E艢 z HASIOKA i w Tym偶e hasioku si臋 znajdziesz , z W艂asnej Nieprzymuszonej Swojej Woli... TAM jest Twoje Ko艅cowe Miejsce ... i 偶adne Miliony ... KORON... DOLAR脫W... Z艂otych...Tobie nie pomog膮 ...
A WR臉CZ odwrotnie...
Oby sta艂o si臋 to jak Najszybciej , dla dobra NAS WSZYSTKICH...!
Pami臋taj ... do Ko艅ca Swego Zasranego 呕ycia ...!!!
Ka偶dy Kto Jak Ty , Gardzi Innym ...Ko艅czy zawsze tak Samo...
Tylko I wy艂膮cznie w ...HASIOKU...!!! .
ja ciebie tez ........
jak myslisz depp, czy s艂owo "smiec" nie zainteresowa艂o by twojej hanysowskiej policji?
zwyk艂es pisac czesto "kij ma dwa konce......."
Przestan brac/pic to swinstwo, albo bierz/pij po p贸艂,......