Witam dziewczeta 
Ja setem z Horten i mam 3 dzieciaczkow, najmlodsza corcia ma rok i 3 miesiace chetnie sie zwami spotkam na kawke , a rowniez zapraszam do mnie kiedy kawka ?????  cos upieke
 kiedy kawka ?????  cos upieke  

Ja setem z Horten i mam 3 dzieciaczkow, najmlodsza corcia ma rok i 3 miesiace chetnie sie zwami spotkam na kawke , a rowniez zapraszam do mnie

kiedy kawka
 kiedy kawka 

ja mieszkam w Barkåker i mam 4 letniego synka. Jesli macie ochote zapraszam na kawke a jak sie ociepli troszke (czyli snieg w ogrodzie stopnieje) to moze jakiegos grilla bysmy zrobily.
 ja mieszkam w Barkåker i mam 4 letniego synka. Jesli macie ochote zapraszam na kawke a jak sie ociepli troszke (czyli snieg w ogrodzie stopnieje) to moze jakiegos grilla bysmy zrobily.
 dziewczyny a moze spotkamy sie jakos w jednym miejscu wszystkie , ustalimy jakies miejsce dzien godzine , a potem to juz bedzie latwiej , ja jetem chetna i nawet bardzo chetnie zapraszam do mnie
  dziewczyny a moze spotkamy sie jakos w jednym miejscu wszystkie , ustalimy jakies miejsce dzien godzine , a potem to juz bedzie latwiej , ja jetem chetna i nawet bardzo chetnie zapraszam do mnie  no to jak dziewczyny ???? jakies pomysly
  no to jak dziewczyny ???? jakies pomysly