Jak potrzebujesz się pozbyć szybko książek, to możesz je zanieść do biblioteki powinni mieć polski dział i chętnie przyjmują książki, szczególnie tytułów, których nie maja. Ja zanoszę co jakiś czas do biblioteki w okolicy
cosmeticgeek napisał: Jak potrzebujesz się pozbyć szybko książek, to możesz je zanieść do biblioteki powinni mieć polski dział i chętnie przyjmują książki, szczególnie tytułów, których nie maja. Ja zanoszę co jakiś czas do biblioteki w okolicy
Dzieki za podpowiedz, moze sie tam wybiore.
A po co onym ksiazki? no chyba, ze maja krzywe nogi przy stole czy jakim grylu co moze skutkowac zsunieciem sie na brudna podloge slusznego kawalka zwyczajnej tudziez boczku. Istnieje rowniez niebezpieczenstwo zbicia butelczyny mieszanego Royala.
brudas napisał: A po co onym ksiazki? no chyba, ze maja krzywe nogi przy stole czy jakim grylu co moze skutkowac zsunieciem sie na brudna podloge slusznego kawalka zwyczajnej tudziez boczku. Istnieje rowniez niebezpieczenstwo zbicia butelczyny mieszanego Royala.
Przegladajac internett znalazlam jeszcze kilka mozliwych uzyc ksiazek , np.:
Witam mam na imię Monika i chętnie przyjmę książki,mam trochę swoich ale już wszystkie od deski do deski przeczytane.Mieszkam także w Tonsbergu.Proszę o kontakt
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.