Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Jakie mam szanse - Norwegia

Czytali temat:
slawek figiel (3061 niezalogowanych)
4 Posty

(arthur_s)
Wiking
Key skills
- Highly creative individual.
- Works effectively independently and equally as part of a team. - Work effectively both as an individual as well as a team.
- Good communication and interpersonal skills.
- Gained a high standard of technical skills. - Achieved a high level of technical skills
- Developed good time management skills. - Well developed management time skills
- Ability to work within a tight budget and limited timescale. - Ability to work with very limited budget and tight schedule.
- Developed the ability to work under pressure.
- Keen to learn new skills.
- A commited team player.
- Self-motivated and hard working employee.
- Has an eye for detail, ensuring quality and accuracy. - Attention to detail, ensuring high quality and accuracy
- Responsible, fulfills duties to a professional level. - Responsible, professional performing assigned duties.

Education
1978 - 1986
Primary School
1986 - 1991
Technical college in Warszawa
GSCE levels

Work Experience
1994 - 12/2010
Shopkeeper car garage at AUTO PERFECT in Wołomin
- Responsible for maintaining contacts with clients. - Responsible for liaising with clients.
- Worked as part of a team. - Worked as a member of the team.
- Responsible for invoices.
- Responsible for acquiring all the necessary materials. - Responsible for obtaining all necessary materials.
- Responsible for production.
- Responsible for transport and logistics.
- Creating reports.
- Responsible for training the new employees.
- Performed a variety of duties.
- Managed a small team of co-workers.

Umiejętności i osiągnięcia zawodowe: - Skills and professional achievements:

Mechanika, elektryka i elektronika, spawanie MINI-MAG, gazy, elektryczne 240v i 380v, blacharka, lakiernictwo samochodowe, konserwacja i modernizacja nadwozi. obsługa frezarek, tokarek, szlifierek, maszyn do wulkanizacji, diagnostyki inne. Przystowywanie aut do jazdy ekstremalnej w terenie, tuning mechaniczny, elektroniczny i wizualny. Przerobiłem 12 sztuk LandRover freeLander na wersję europejską i 7 innych marek. Ogólnie moge o sobie powiedziec "zlota rączka"

Mechanics, electrics and electronics, welding MINI-MAG, gas, electric 240v and 380v, metalwork, lacquerware car, maintenance and modernization of bodies. Service milling machines, lathes, grinders, rubber machinery, other diagnostics. Adapting cars to ride in extreme terrain, mechanical tuning, electronic and visual. I reconfigured the 12 piece of the LandRover Freelander in Europe version and 7 other brands. Generally I can say about yourself "handyman"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
No(!).. a teraz napisz to po norwesku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sethur napisał:
No(!).. a teraz napisz to po norwesku..
nie musi
ci co rozumieją cokolwiek to i tak wiedzą, że skoro mówi, że umie wszystko, czyli nie umie nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(arthur_s)
Wiking
Dzięki z góry za odpowiedź chodziło mi o język, którego nie znam mam rodzinę w Drammen i chciałem się kogo bezstronnego doradzić czy warto wyjechać, co do umiejętności w tym cv to jest jakaś 1/30 tego co naprawdę potrafię, ale podobno bez języka nic nie można zdziałać w Norwegi.
Jednak i tak napiszę ci o gościu, który pojechał do Szwajcarii był grafikiem poszedł do najbardziej renomowanej drukarni w Genewie i powiedział, że chce tyle i tyle zarobić. A co potrafisz masz papiery nie miał nic dajcie mi banknot 10 dolarów kartkę papieru i rapidografy, zostawcie mnie na 20min.Po 20 minutach został przyjęty do działu projektów jako naczelny i przez półtora roku łaził za nim tłumacz- to był mój szwagier.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
arthur_s napisał:
..dajcie mi banknot 10 dolarów kartkę papieru i rapidografy, zostawcie mnie na 20min.Po 20 minutach ...
tyle go widzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(Kowalsky)
Początkujący
jasta102 napisał:
arthur_s napisał:
..dajcie mi banknot 10 dolarów kartkę papieru i rapidografy, zostawcie mnie na 20min.Po 20 minutach ...
tyle go widzieli

cham!

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Kowalsky napisał:
cham!
Czyżbyś się właśnie przedstawił?.

Tak bezpośrednio! .

Podziwiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
z takim cv nikt nie wyjezdza z pl do ciemnogrodu zwanego norwegia.......
ktos kto potrafił by korzystac z tych doswiadczen wyjezdzajac do norge, byłby prawdopodobnie poszukiwany przez np: interpol.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(Kowalsky)
Początkujący
broom feie napisał:
Kowalsky napisał:
cham!
Czyżbyś się właśnie przedstawił?.

Tak bezpośrednio! .

Podziwiam.

Oj... kulą w płot, Gabrielu.
Tak a propos, czy Ty się już przedstawiłeś od czasu jak mnie nie było??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
arthur_s napisał:
Jednak i tak napiszę ci o gościu, który pojechał do Szwajcarii był grafikiem poszedł do najbardziej renomowanej drukarni w Genewie i powiedział, że chce tyle i tyle zarobić. A co potrafisz masz papiery nie miał nic dajcie mi banknot 10 dolarów kartkę papieru i rapidografy, zostawcie mnie na 20min.Po 20 minutach został przyjęty do działu projektów jako naczelny i przez półtora roku łaził za nim tłumacz- to był mój szwagier.
Twoj szwagier ma bujna wyobraznie, a ty latwowierny jestes. Nikogo bez papierow i bez znajomosci jezyka nie robia naczelnym wydzialu. Prace owszem, dostac mogl, ale raczej jako zwykly pracownik.

Wybor naczelnika wydzialu to dlugotrwala sprawa, nawet pol roku sie ciagnie. I wybiera sie tego, kto albo juz dlugo pracuje w zakladzie i dobrze sie go zna, albo ma dobre papiery i doswiadczenie - a i w tym wypadku na ogol wie sie dokladnie kto to jest. W swoich branzach ludzie sie znaja.

No i na zakonczenie - jaki Szwajcar chodzi z dolarmi w kieszeni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok