Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5208 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
..."Symbol marki Łada może się w tym sezonie pojawić na bolidzie zespołu Formuły 1 Renault - przyznał w poniedziałek w Moskwie premier Rosji Władimir Putin po spotkaniu z prezesem francuskiego koncernu samochodowego Carlosem Ghosnem.

Kierowcami teamu w sezonie będą Robert Kubica i Rosjanin Władimir Pietrow. Koncern Renault jest właścicielem pakietu 25 procent akcji rosyjskiej fabryki AvtoWAZ w Togliatti, gdzie produkowane są samochody marki Łada.

25-letni Pietrow jest pierwszym Rosjaninem, który będzie startował w Formule 1. Przez ostatnie dwa sezony jeździł w serii wyścigowej GP 2. Według nieoficjalnych informacji, sponsorzy Pietrowa zasilili kasę francuskiego zespołu sumą około 15 mln euro, której brakowało do zamknięcia budżetu ekipy na sezon 2010 po wycofaniu się głównego sponsora - firmy ING.

Pietrow będzie pierwszym Rosjaninem startującym w wyścigach Formuły 1. Wcześniej jego rodacy byli kierowcami testowymi. W 2006 roku w zespole Midland bolidy sprawdzał Roman Rusinow, a cztery lata wcześniej jako pierwszy w ekipie Minardi był zatrudniony Siergiej Żłobin"...

Kase moga Ruscy dac...byle nie technologie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
Tu mozna bedzie obejrzec jak W.Kliczko tlucze A.Sosnowskiego.
Osobiscie daje naszemu 5-6 rund na przetrwanie.
www.livetipsportal.com/pl/live-transmisje/12-boxing/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
...no coz, Sosnowski to nie Adamek, ani dawny Golota, ale i tak brawa, ze przetrwal do 10-ej rundy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
ogladalem i powiem ze sie z nim bawil,jak by chcial to by go juz w 6 rundzie znokaltowal,dla mnie walki goloty robily duze wrazenie,a sosnowski,adamek to juz nie to samo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
chudy1 napisał:
ogladalem i powiem ze sie z nim bawil,jak by chcial to by go juz w 6 rundzie znokaltowal,dla mnie walki goloty robily duze wrazenie,a sosnowski,adamek to juz nie to samo.

Adamek moze nie ma rypniecia, ale przyznasz, ze nadrabia ringowa inteligencja. Obaczymy jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
adamek jak sie spotka z david haye to ma szanse ale z tymi 2 metrowcami to bedzie mu ciezko,sam przyznasz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
chudy1 napisał:
adamek jak sie spotka z david haye to ma szanse ale z tymi 2 metrowcami to bedzie mu ciezko,sam przyznasz..
No niestety mam te same obawy, bo procz roznicy w gabarytach Kliczkowie to tez sprytni wyjadacze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
z dzisiejszego wyścigu F1 w Australii , ścinka Kubicy z Schumacherem

mając takiego kibica w domu , to chcąc czy nie chcąc jestem na bieżąco w sportowych wiadomościach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
małgośka napisał:
z dzisiejszego wyścigu F1 w Australii , ścinka Kubicy z Schumacherem

mając takiego kibica w domu , to chcąc czy nie chcąc jestem na bieżąco w sportowych wiadomościach

Aaaaa, witamy Goske w Sport-Clubie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Kow@lski napisał:

Aaaaa, witamy Goske w Sport-Clubie

nie mam wyjscia , jak ktos do mnie mowi 100 razy dziennie o sporcie to cos tam do mnie musi trafic , takie male pranie mozgu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok