Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5208 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
Miła wiadomość,Adam nadal na topie.Teraz żałuję,że nie mam polskiej tv.A kowalski pewnie teraz udziela wywiadu dla prasy lub radia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Tu sa linki. Mozna obejrzec po polsku: Eurosport, albo TVP
www.livetipsportal.com/pl/live-transmisje/.

Milutkiego ogladania)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Relacje na zywo, jak rowniez video /np. ceremonia z dekoracji Adaska /highlights-ceremonies/

www.eurovisionsports.tv/olympics/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
kuwa wczoraj na norweskiej tv też było, włączcie tv. Adam już pare latek trzyma formę i na igrzyskach pokazał no co go stać. jeszcze Justyna nam została(sikora nie ma formy ale może jakiś cód), malkontentów co twierdzą że zabranie 60 par nart jest bezsensowne powinni wystrzelać co do nogi (narty) (trzymam kciuki cały czas i ciężko przez to mi sie na klawiaturze pisze))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Zuzu napisał:
kuwa wczoraj na norweskiej tv też było, włączcie tv. Adam już pare latek trzyma formę i na igrzyskach pokazał no co go stać. jeszcze Justyna nam została(sikora nie ma formy ale może jakiś cód), malkontentów co twierdzą że zabranie 60 par nart jest bezsensowne powinni wystrzelać co do nogi (narty) (trzymam kciuki cały czas i ciężko przez to mi sie na klawiaturze pisze))

Niektorzy wola ogladac po polsku, a nie uczyc sie jezyka w takich momentach.
Pozdrawiam i zycze Ci dzis lagodnego ladowania telemarkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Kowalski10 napisał:
Zuzu napisał:

Niektorzy wola ogladac po polsku, a nie uczyc sie jezyka w takich momentach.
Pozdrawiam i zycze Ci dzis lagodnego ladowania telemarkiem

dla mnie nie było przeszkodą oglądanie skoków po norwesku na dodatek często polski komentator zabija całą frajdę ze skoków.
Nie będę lądował telemarkiem bo mieszkam w telemark
A tak na marginesie to dziś nawet cisza zdaje sie krzyczeć?!?!(WHAY?) (backrus?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Petra Majdic. Z uszkodzonymi zebrami zdobyla wczoraj brazowy medal.
Lubiana przez dziennikarzy, kibicow /nie tylko slowenskich/ jak i przez inne narciarki.
Nie wiadomo, czy jeszcze kiedykolwiek pojawi sie na trasach.
Szacunek...

www.nrkol.no/video/assetid=1b237708-57e5...d6-aeab1f05fa9c.html
www.nrkol.no/video/assetid=a14720fe-010e...d3-d00edd689f19.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Kto sie interesuje sportem niech przylaczy do dyskusji. Naszych bija!!! Na kon!!!!

www.nrksport.no/meisterskap/vancouver_2010/1.7004057
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Jaja jak berety. Naprawde warto posluchac!!!!

video.eurosport.pl/skoki-narciarskie/van...id127545/video.shtml
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Jaja jak berety. Naprawde warto posluchac!!!!

video.eurosport.pl/skoki-narciarskie/van...id127545/video.shtml

puscilam sobie to o dosc póznej porze , dobrze ze nie mam sąsiadow, bo pewnie bym ich pobudziła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok