Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hejka
Dolar kiedy lecisz do Arendal. moze i ja bym polecial z toba bo mi sie nudzi po prostu hihihi.
PS. jedna z Twoich kumpel byla Kejti (tak mi sie wydaje).
PS2. a moze wezmiesz kumpele i kumpli i do stavanger poleciecie?????? polatamy razem gdzies ??????
albo w polowie drogi sie gdzies spotkamy . jak cos to podaj nr tel na priva to sie zdzwonimy bo sezon juz sie robi coraz zimniejszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Karolina Okonska
(PinkString)
Wiking
Cos wymyslimy, mam juz napiary Kejti mieszka juz gdzieindziej... Mysle ze jakies spotkanie w polowie drogi bylo by super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
to moze w najblizszy weekend??? popytam kolegow. ja pogadam z kolegami. ja jestem ze stavanger wiec gdzies pomiedzy arendal a stavanger hmmmmm zobaczymy na mapce i sie dogadamy. pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(dolarek69)
Wiking
Jestem za. Moze byc przyszly weekend. Proponuje zamiast 39tka jechac 42jaka. Ciekawsza trasa, nie ma tyle fotoradarow. Spotkanie w polowie drogi - to moze byc kazde miasteczko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Karolina Okonska
(PinkString)
Wiking
Z chęcia się przejade.. Dolarek, a skąd ty jedziesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(dolarek69)
Wiking
Mieszkam 60 km od Stavanger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Karolina Okonska
(PinkString)
Wiking
Super, na drugim forum poznalam chlopaka z Kristiansand,ale jakos jeszcze sie nie spotkalismy. Dam mu znac,moze bedzie chcial sie przejechac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Karolina Okonska
(PinkString)
Wiking
Czesc!
Niestety ,napewno nie dam rady przejechac sie w ten weekend nigdzie Chyba ,ze do sklepu po bulki
Dla ty ch co maja czas, polecam bardzo impreze w LYNGDAL u Harley Riders. W ta sobote maja potancowe ,bardzo mila impreza, macie niedaleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej to jak cos to w nastepny weekend
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(dolarek69)
Wiking
To ja moze sie do nich przejade, tanczyc nie lubie ale wycieczka bedzie. Znajomy ma tam hytte

Nigdy nie rozumialem, dlaczego Norwedzy tak sie tlocza na tych placach kempingowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok