Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
lukasz wess Sabuniek (10000 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
Grzes203 napisał:
Przecież to Ty będziesz gotować to zastanów się co będzie potrzebne
Możesz wrzucić jakieś menu do zaakceptowania

O matko,to ja nie wiem w co się pakuję
Nie dośc że mam kopac to jeszcze gotowac??????Nie masz litości!A Wy niby co będziecie robic?
Ja sie tak nie bawię

Jakby co , jestem prawie wszystkożerny.
Także , nie będziesz miała zbyt dużego problemu ze mną

ale na wodzie , też długo nie pociągnę

No kurde Retier,a ja już miałam nadzieję,że zadeklarujesz chęc pomocy np.przy obieraniu ziemniaków a tu następny na gotowe

a już myślałem ,że powiesz "przy rozbieraniu "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Piotr Jakrzewski
(porter_2)
Wiking
Witam.
Poczytałem sobie troszeczkę o tej tzw Nibiru, i doszedłem do wniosku czy nie warto zadać sobie pytania czy faktycznie nie istnieje w kosmosie obiekt który odwiedza nas co 3600 lat? W końcu Kometa Halleya też nas odwiedza co 76 lat.
Oczywiście w tych rozważaniach pomińmy wszystkie aspekty końca świata i inne katastroficzne wizje.
Jeżeli owa mityczna Nibiru istnieje a mamy rok 2010 i wg wyżej przedstawianego harmonogramu "widoczności" tej planety, to powinny już nas zalewać informacje na jej temat, a tak nie jest(przynajmniej ja jeszcze nie znalazłem świeżych wiadomości). Powinno być tych wieści coraz więcej, z miesiąca na miesiąc.
Być może jest to kolejny "koniec świata" jak np w roku 2000.
Czy waszym zdaniem mozliwe jest istnienie takiego obiektu którego orbita przebiega w pobliżu ziemi, i cykl obiegu wynosi ok 3600 lat..............
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
porter_2 napisał:
Witam.
Poczytałem sobie troszeczkę o tej tzw Nibiru, i doszedłem do wniosku czy nie warto zadać sobie pytania czy faktycznie nie istnieje w kosmosie obiekt który odwiedza nas co 3600 lat? W końcu Kometa Halleya też nas odwiedza co 76 lat.
Oczywiście w tych rozważaniach pomińmy wszystkie aspekty końca świata i inne katastroficzne wizje.
Jeżeli owa mityczna Nibiru istnieje a mamy rok 2010 i wg wyżej przedstawianego harmonogramu "widoczności" tej planety, to powinny już nas zalewać informacje na jej temat, a tak nie jest(przynajmniej ja jeszcze nie znalazłem świeżych wiadomości). Powinno być tych wieści coraz więcej, z miesiąca na miesiąc.
Czy waszym zdaniem mozliwe jest istnienie takiego obiektu którego orbita przebiega w pobliżu ziemi, i cykl obiegu wynosi ok 3600 lat..............
Pozdrawiam

Proponuje poczytac (ze zrozumieniem) jeszcze o kalendarzu majow, chociazby nawet tutaj:

pl.wikipedia.org/wiki/Kalendarz_Maj%C3%B3w
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Piotr Jakrzewski
(porter_2)
Wiking
Sethur napisał:
porter_2 napisał:
Witam.
Pozdrawiam

Proponuje poczytac (ze zrozumieniem) jeszcze o kalendarzu majow, chociazby nawet tutaj:

pl.wikipedia.org/wiki/Kalendarz_Maj%C3%B3w

W moich rozważaniach pomijam fakty takie jak kalendarz majów i inne zapiski chociażby sumeryjskie, czy nawet egipskie.
Do tego chciałem nawiązać później.
Moim celem było zadanie pytania....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Informacje są jak najbardziej prawdziwe. Świadczy o tym fakt kopania schronu przez naszą koleżankę
Giovi oraz budowa arki przez równie dobrego kolegę Dino.
Mam nadzieję że za te ciepłe słowa mnie przygarną na czas katastrofy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Grzes203 napisał:
Informacje są jak najbardziej prawdziwe. Świadczy o tym fakt kopania schronu przez naszą koleżankę
Giovi oraz budowa arki przez równie dobrego kolegę Dino.
Mam nadzieję że za te ciepłe słowa mnie przygarną na czas katastrofy

A ja juz wymieniam dutki na alkohol Bedziemy handlowac na arce , ale tobie Grzes dam sie napic za free
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
A czymże sobie zasłużyłem
W zamian mogę podzielić się jedzeniem które wyniosę od Giovi ze schronu
Podobno ma być potop to szkoda żeby się marnowało jak schron zaleje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a bo jestes spod Krakowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
a ja głupi myślałem że powodem jest moja uroda, bystrość umysłu, dobroć i
wrodzona skromność
No cóż, najważniejsze to urodzić się w odpowiednim miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
a ja głupi myślałem że powodem jest moja uroda, bystrość umysłu, dobroć i
wrodzona skromność
No cóż, najważniejsze to urodzić się w odpowiednim miejscu

Spod Krakowa hahahaaa... Wszyscy jestescie spod Krakowa... (Taki krakowski narcyzmik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok