Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Konrad Kkk renata gustavsen Magdalena Domin adam hryciuk Paulina Pod Go Sia Marcel Snopkowski robert kaszuba Onty_Ja_Gabriel_3. (24296 niezalogowanych)
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
co za niedobra 'duza rybka'! ale ze glonojada nawet potrafila wykonczyc....? ;D skubana ta 'duza rybka' to napewno trudne dla ciebie chwile (tym bardziej ze maja swoja cene te male plywaki)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
yenever711 napisał:
jak nie lubie rudych kotow bo sa wredne tak Twoj na tym zdjeciu szczegolnie w polaczenu z ta przecudowna czarna puma wyglada slodko .

A widzisz jak to sie mozna pomylić.. ten rudy to jest przyjaciel wszystkich.. cokolwiek nie przyniesiesz do domu, czy to ptak , pies, mysz.. on sie tylko chce bawić caly czas sie łasi i mruczy i jest MEGA milusiński, natomiast ten czarny to wredota straszna, tylko ja i mąz go mozemy glaskac, nawet nasz córa do niego nie podchodzi.. Dziś byłam z nim w końcu pobrać krew na badanie przeciwciał, to wet musiał go totalnie uśpić, bo takiej gadziny wscieklej jeszcze nie widział.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
ten czarny to prawdziwa puma :> takie sa te miauczki a Ty jestes w PL czy w norge, ze te dym dwom tygrysom w pl robisz papierki? mowilam juz ze sa slodkie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
maciek wojtkowski
(maciekwoj6)
Wiking
witam
mam pytanie chce przywiesc do norwegii swego pieska a jest to amstaf suczka ma jusz paszport i czipa a pytanie jest takie czy nie bede mial problemów tu z takim psem wiadomo jaką maja opinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Bara Sz
(bara1983)
Wiking
z tego co mi wiadomo to amstaff jest rasą zabronioną w Norwegii i jest zakaz przywożenia ich do kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
yenever711 napisał:
ten czarny to prawdziwa puma :> takie sa te miauczki a Ty jestes w PL czy w norge, ze te dym dwom tygrysom w pl robisz papierki? mowilam juz ze sa slodkie?

Jeszcze w Pl, ale za około miesiąc czeka mnie z nimi przeprawa do Norge Ciekawe jak im się nowe mieszkanie spodoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
maciekwoj6 napisał:
witam
mam pytanie chce przywiesc do norwegii swego pieska a jest to amstaf suczka ma jusz paszport i czipa a pytanie jest takie czy nie bede mial problemów tu z takim psem wiadomo jaką maja opinie.

napisz w papierach ze to mieszaniec. mam znajoma norwezke ktora hoduje bulldogi amerykanskie ktore tez sa tu zabronione ale w papierach maja ze sa 'blandnig' i jest ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(jagodzianka14)
Wiking
witajcie
fajnie wiedzieć, że sa tutaj ludzie mający bzika na punkcie zwierzaków
w moim stadzie są dwa pólnocniaki: syberian husky Rika i alaskan malamute Maniek
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
ooo widze ze te syberiany i mamuty to bardzo popularne tutaj :>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(jagodzianka14)
Wiking
nie wiem czy takie popularne bo ja nie widziałam jeszcze zadnego norweskiego
ja umam hasiora od szczeniaka z miłości do tej rasy i nie mysle tutaj tylko o wyglądzie, ale przede wszystkim o niezalażności i potrzeby ruchu (kilka razy startowałyśmy w zawodach psich zaprzegów w Polsce) a malamuta mam z przypadku...on po prostu mnie znalazł jak się błąkał po ulicy, po poszukiwaniach właścicieli doszłam tylko do tego, że ma tatoo z okręgu poznańskiego i tyle.....przez to Maniek jest u mnie ponad 4 lata, w tej chwili juest już bardzo wiekowym psiakiem...ma około 11 lat....
niestety za dużo ludzi kupuje obie rasy ze wzg na wygląd, a jak szczeniak dorasta i zaczyna niszczyć mieszkanie, przekopywać ogród bo nie ma odpowiedniej dawki ruchu....bo psy północy to zdecydowanie NIE kanapowce, którym starczają 3 spacery po 20 minut dziennie.....dlatego wiele osób nie radzi sobie z tym i po prostu wyrzuca te psy, oddaje do schronisk albo o zgrozo "na łańcuch".....

ale mogłabym o nich gadulić godzinami...wiec juz lepiej skończę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok