Byłbym zainteresowany sparingami jak i wspólnym trenowaniem. Dotychczasowa moja kariera to rok boksu i wcześniej przygoda z judo. Sprzęt posiadam wiec można się jakoś zgadać. Niestety obecnie ze sportu pozostała mi tylko siłownia i bieganie plus od czasu do czasu basen a chętnie bym wrócił do sportów walki. Jak ktoś jest zainteresowany niech pisze. PozdRawiam
Aktualnie mieszkam w Trondheim i w sumie sparing partner by mi sie przydal trenowalem boks tajski preferuje stojkowe walki ale parteru i klinczu nie odmawiam. A w jakim miescie tego sparing partnera szukasz ?
Siema. Tak się składa że też lubię zabawę w boks, a jeszcze bardziej kręci mnie jazda rowerem po lasach. No i jestem w Oslo. Masz w planach jakiś wypad rowerowy na ten weekend?
Trening 2 x w tygodniu po uzgodnieniu, chetnie pocwiczymy tez czesciej jak pozwoli nasz i wasz czas. Jak co prosze info od razu na fon. Zadzwonisz i uzgodnimy dzien i czas.
Zapraszam chetnych.
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.