betty napisał:
prze pana !! poniewaz zadales tak dziecinne pytanie ze skonalam haha .... napisalam je najprosciej jak tylko moglam i nie widze potrzeby aby je prosciej tlumaczyc ! widze ze odpisuje mi dwie ofiary GABRIEL I SETHUR ktore maja klopoty zyciawe i musza sie wyzyc na forum !! Wiesz SETHURN slepa nie jestem i widze ze temat jest walkowany w kolo tylko zazwyczaj posty umieszczaja wlasnie takie nieudaczniki co chca sie wyzyc na forum i szukaja zaczepki , ja zapytalam kulturalnie i spokojnie a to WY jakies posmiewisko robicie tu na forum i po co ??? Podobno glupszemu trzeba ustapic wiec ja to zrobie !!!!!!!!!!! Ps.. przed umieszczeniem posta na forum oczywiscie czytalam strone www.toll.no. Idioci
a gdzie info w pierwszym poście że koleżanka już zajrzała na stronę "toll"? (zresztą i tak zbędne jak widać bo czytać ze zrozumieniem nie potrafi ) tam są wszystkie potrzebne informacje, a jak ktoś ma mega zakręcony przypadek który nie łapie się w ani jeden z podanych tam warunków pozwalających na poruszenie się, na polskich tablicach to trza pytanie do toll kierować osobiście.
Temat wałkowany tu tyle razy gdzie większość postów to śmieci, ale jak ktoś już to przeglądał to jest tam trochę odpowiedzi z których można się dowiedzieć co i jak, czytanie ze zrozumieniem jak widać nadal nie działa.
Sensowne i konkretne zadane pytanie to już połowa sukcesu, a tu takie na poziomie dziewczynki z gimnazjum "polskie numery" buhahaha
jak dla mnie to 2/3 analfabety bo czytać ze zrozumieniem nie potrafi, zadawać pytania też nie, a jedyne co to marudzić na ludzi nie odpowiadających po jej myśli.
Jeśli znalazła by jeszcze trzecia osoba która by potwierdziła to że można jeździć na nie norweskich tablicach rejestracyjnych to co, olewamy oficjalne info które jest na stronie toll i tłumaczymy się podczas kontroli że już trzy osoby mi powiedziały że mogę jeździć na obcych blachach i kary nie przyjmuję?
P.S. idę krowy doić do obory bo dżentelmenowi nie wypada tak postąpić, jeszcze by się mućki obraziły