Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
grzegorz żurek Anna Lec franooooo Magne Jorstad (8666 niezalogowanych)
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja niestety mimo ze bardzo bym chciala musze odpasc ze spotkania. Nie wiem kiedy dzidzia postanowi sie wykluc, a podejrzewam ze jakos w przyszlym tygodniu wiec musze odpasc. A moje takie pytanie czy wszystkie wyjezdzaja na wakacje w lipcu do Polski czy ktos zostaje w Bergen tak jak ja??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
ja wyjezdzam 10 lipca i wracam na początku września)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
Hei,
Asiula mi pasuje wiec bede znmoimi laskami .
Karopci aja nie wyjezdzam, szczerze to nie wiem czy wogole bede w PL w tym roku ...no ale nic...
pozdrawaim i do zobaczenia w sobote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Ja jade dopiero 11 sierpnia..na tydzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
czesc ja dopiero w grudniu jade do kraju. Co do spotkania ,jezeli nie bede pracowac to tez sie podpisuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
wow to jest Nas 3 lub dwie wow !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
A myslalam ze to tylko ja zostaje tutaj na wakacje Jesli moglabym zaproponowac to moze w lipcu wpadniecie do mnie na kawke jak bedziecie mialy chec? Bo ja narazie na wypad do miasta sie nie pisze bo jeszcze mlodzieniec sie nie wyklul A w lipcu jak bedziecie tu siedziec tak jak ja to moze ktos sie skusi zeby wpasc na kawke, posiedziec troche na swierzym powietrzu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
sobote mam wolna wiec potwierdzam obecnosc na spotkaniu napiszcie czy spotykamy sie same czy z pociechami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
Zupka no to super, jest nas 3
Kropcia Ty siedz w domka , a jak duzo po terminie jestes to wezma Cibie sami na ktg do szpitala, a i jak co to szybki numerek z mezem pomoze bo nasienie zawiera oksytocyne wiec warto sprobowac , mi pomoglo a bylam 6 dni po terminie i nastepneg odnia "po" mialam skurcze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
U mnie jutro minie tydzien po terminie... Najgorsze ze nie wiem co robci bo nie dostalam zadnej informacji ze szpitala ani nic... Lekarz tez mi nic nie powiedzial... Dopiero jutro ide do lekarza rodzinnego na wizyte to moze cos powie, bo troche mnie to niepokoi ze po terminie a ani zadnego badania nie mialam ani nic...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok