Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1049 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Grzes203 napisał:
Było przed napisaniem pomyśleć "dam spokój"

Podzieliłem się tylko wiedzą zdobytą na obserwacjach.

A już mi się pytanie cisnęło Grześ Jednakże ,posłuchawszy twojej sugesti i zbastowałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
retier1 napisał:
Grzes203 napisał:

A już mi się pytanie cisnęło Grześ Jednakże ,posłuchawszy twojej sugesti zbastowałem

...i dobra decyzja ...milczenie jest złotem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
małgośka napisał:
retier1 napisał:
Grzes203 napisał:

A już mi się pytanie cisnęło Grześ Jednakże ,posłuchawszy twojej sugesti zbastowałem

...i dobra decyzja ...milczenie jest złotem ...

.............ty,ty miałaś być zalatana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Przepraszam Bardzo ale chyba praca moda nie polega tylko na szukanie "potencjalnych ofiar" i usuwanie postów bo tak najłatwiej itp.
Gdzie jakieś ostrzeżenia, gdzie opcja przenieś post do danego działu którą MACIE, gdzie powiadomienie użytkownika o przeniesieniu i powodzie przeniesienia. Nie wiem ale trochę mnie przeraża to co widzę. Nie chce nikogo obrazić ale może nie wszystkie osoby nadają się do pełnienia niektórych funkcji?? Bo forum jest dla ludzi nie zapominajmy o tym a takie traktowanie do niczego dobrego nie prowadzi. Gdyby nie My wszyscy forum by nie było i nie oszukujmy się to jest fakt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
jesli jest cos nie tak pisze do danego uzytkownika na priv-a darohl , tak dla twego info
i poprzez priv-a odbywa sie rozmowa na ten temat, na forum tego nie znajdziesz

a najlatwiej jest, logujac sie na jakikolwiek portal, sprawdzic sobie najpierw jak jest skonstruowany, jakie ma dzialy, co do czego sluzy itd. itp. i pozniej, widzac np. dzial ogloszenia, pisac tam ogloszenia ... widzac dzial wspolna podroz, pisac tam o swoich propozycjach podrozy... a widzac forum dyskusyjne, dyskutowac sobie na nim ... latwe, prawda ?

i konczac juz temat ogloszen - o kasowane ogloszenia na forum dyskusyjnym krzycza tylko ci uzytkownicy, ktorzy je tu umieszczaja i ktorzy w 90% w ogole nie korzystaja z forum dyskusyjnego wg jego zalozen ... i jakos nie interesuje ich to, ze forum moze byc przez to zatloczone watkami typu "sprzedam audi" , "szukam pracy" , "kupie lodowke" ktore nie sa chyba tematem do jakiejkolwiek dyskusji prawda ? i ktore powoduja tylko, ze forum jest mniej przejrzyste dla tych wszystkich, ktorzy z niego wlasnie korzystaja po to aby sobie porozmawiac, dowiedziec sie czegos lub uzyskac pomocna dlon w jakiejs sprawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
ulv72 napisał:
jesli jest cos nie tak pisze do danego uzytkownika na priv-a darohl , tak dla twego info
i poprzez priv-a odbywa sie rozmowa na ten temat, na forum tego nie znajdziesz

a najlatwiej jest, logujac sie na jakikolwiek portal, sprawdzic sobie najpierw jak jest skonstruowany, jakie ma dzialy, co do czego sluzy itd. itp. i pozniej, widzac np. dzial ogloszenia, pisac tam ogloszenia ... widzac dzial wspolna podroz, pisac tam o swoich propozycjach podrozy... a widzac forum dyskusyjne, dyskutowac sobie na nim ... latwe, prawda ?

i konczac juz temat ogloszen - o kasowane ogloszenia na forum dyskusyjnym krzycza tylko ci uzytkownicy, ktorzy je tu umieszczaja i ktorzy w 90% w ogole nie korzystaja z forum dyskusyjnego wg jego zalozen ... i jakos nie interesuje ich to, ze forum moze byc przez to zatloczone watkami typu "sprzedam audi" , "szukam pracy" , "kupie lodowke" ktore nie sa chyba tematem do jakiejkolwiek dyskusji prawda ? i ktore powoduja tylko, ze forum jest mniej przejrzyste dla tych wszystkich, ktorzy z niego wlasnie korzystaja po to aby sobie porozmawiac, dowiedziec sie czegos lub uzyskac pomocna dlon w jakiejs sprawie

Odnośnie pierwszej części wypowiedzi że nie znajdę rozmów na forum o tym to ja wiem, ale jeśli chodzi o prv'y KarinaK napisał:
Nie przejmuj sie
Moj post o poszukiwaniu mieszkania tez zostal usuniety pomimo, ze jestem tu "stara". Nie dostalam powiadomienia dlaczego. Natomista ogloszenie o , ktore zacytowales wyzej( dot. mieszkania w nesttun) jest sobie bardzoooo dlugoo i bez problemowo. Tez mnie to ciekawi .

to jest jedne przykład że nie zawsze to tak przebiega

A co do Twojej wypowiedzi odnośnie "kończąc już temat ogłoszeń" Mówisz że ludzi krzyczą którzy je umieszczają,.. No chyba normalne że nie ludzie którzy nie maja nic z tematem wspólnego. Ale jeśli chodzi o zaśmiecenie forum nie tylko jedna osoba mówi o tym, tak więc sorry ale nie mogę zrozumieć dlaczego nadal są posty o tematyce ogłoszeń. Kupie, sprzedam, oszukam, mam bilety, itp. Jeśli podchodzimy tak do sprawy to niech dotyczy się to wszystkich regulamin jest regulaminem i nie próbuję go złamać czy kwestionować ale Proszę egzekwować go od wszystkich. Bo wygląda jak by byli równi i równiejsi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
jeja darohl... pisalem juz o tym wczesniej... czy jestes w stanie zrozumiec to, ze nie sprawdzam teraz forum codziennie z roznych powodow ?? a i poza wakacyjnym okresem jesli zagladam to raz dziennie, nie jestem zatrudniony na ilus-tam godzinny etat i nie jest to moja praca w takim znaczeniu, to raz ... a dwa gdyby mialo byc tak jak piszesz, forum musialoby byc monitorowane 24 godziny na dobe a tak nie jest i raczej nie bedzie ...

a poki co mamy niezle lato w norwegii wow !! oby tak dalej i dluzej i jeszcze wiecej tego sloneczka

pozdrawiam serdecznie wszystkich i zycze wspanialych urlopow i wyjazdow wakacyjnych !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
ulv72 napisał:
jeja darohl... pisalem juz o tym wczesniej... czy jestes w stanie zrozumiec to, ze nie sprawdzam teraz forum codziennie z roznych powodow ?? a i poza wakacyjnym okresem jesli zagladam to raz dziennie, nie jestem zatrudniony na ilus-tam godzinny etat i nie jest to moja praca w takim znaczeniu, to raz ... a dwa gdyby mialo byc tak jak piszesz, forum musialoby byc monitorowane 24 godziny na dobe a tak nie jest i raczej nie bedzie ...

a poki co mamy niezle lato w norwegii wow !! oby tak dalej i dluzej i jeszcze wiecej tego sloneczka

pozdrawiam serdecznie wszystkich i zycze wspanialych urlopow i wyjazdow wakacyjnych !

To fakt, jest lato, ale dajcie jakas jedna wykladnie zima, zeby lato bylo rzeczywiscie
wakacyjne.
2 dni temu juniorsous pisal, ze jest 5 moderatorow. W porywach siedmiu.
Naraz sie okazuje, ze Ulv jestes tylko jeden.
Nie rozumiem po co to zamieszanie, ale jak mnie Grzes203 uswiadomil, lepiej dac se spokoj.

www.mojanorwegia.pl/forum/view/bergen/59...nych_10,0.html#59174
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok