Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Forum nie dla wszystich ?? - Norwegia

Czytali temat:
(1079 niezalogowanych)
1 Post
Michał Borys
(Mbor)
Wiking
Wczoraj napisalem posta typu "szukam pracy" zostal on usuniet poniewaz powinien sie znalezc w dziale ogloszen (przynamniej tak mi napisal admin).
Ale z tego co widze dotyczy to tylko nowych uzytkownikow poniewz 80% tematow powinnio zostac usunietych,
o to przyklady z pierwszej strony

"lokum na 3 dni."
"wyjazd do polski 16.07"
"Szukam opiekunki do dziecka od wrzesnia "
"szukamkam transportu z bergen do polski na ten weeken"
" PRACA szukam oraz pomocy w znalezeniu pracy"
"Szukam korepetytora j.norweskiego"
"szukam opiekunki "
"PILNE mieszkanie okolice Nesttun od zaraz!!! "
itp. itd
to dlaczego moj temat mialby trafic do goloszen bo jestem nowy??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Mbor napisał:
Wczoraj napisalem posta typu "szukam pracy" zostal on usuniet poniewaz powinien sie znalezc w dziale ogloszen (przynamniej tak mi napisal admin).
Ale z tego co widze dotyczy to tylko nowych uzytkownikow poniewz 80% tematow powinnio zostac usunietych,
o to przyklady z pierwszej strony

"lokum na 3 dni."
"wyjazd do polski 16.07"
"Szukam opiekunki do dziecka od wrzesnia "
"szukamkam transportu z bergen do polski na ten weeken"
" PRACA szukam oraz pomocy w znalezeniu pracy"
"Szukam korepetytora j.norweskiego"
"szukam opiekunki "
"PILNE mieszkanie okolice Nesttun od zaraz!!! "
itp. itd
to dlaczego moj temat mialby trafic do goloszen bo jestem nowy??

Ciekawe...
Kto wie, moze to hula wlasnie ten sposob. A jesli tak to moze dlatego, ze starzy uczestnicy juz dali forumowi zarobic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(kk82)
Wiking
Nie przejmuj sie
Moj post o poszukiwaniu mieszkania tez zostal usuniety pomimo, ze jestem tu "stara". Nie dostalam powiadomienia dlaczego. Natomista ogloszenie o , ktore zacytowales wyzej( dot. mieszkania w nesttun) jest sobie bardzoooo dlugoo i bez problemowo. Tez mnie to ciekawi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Wraz z pojawieniem się nowego administratora który działał bardzo ochoczo i czyni to dalej, została ustanowiona zasada o kasowaniu ogłoszeń "szukam pracy", "sprzedam" itd. Czasem zdarza się jakieś przeoczyć, nikt nie siedzi na forum 24/7. Nie dotyczy ogłoszeń "dam pracę" bo to się przydaje.
Kilka czasem naście tygodniowo pojawiało się wątków "szukam pracy", większość z nich kończyła się kłótnią bo wskazówki nie były tak cenne jak życzyłby sobie założyciel.
Kiedyś odsyłaliśmy do Ogłoszeń, wrzucaliśmy linki do ogłoszeń, chyba nikt z tego jednak nie korzystał więc po co tu śmiecić jeszcze bardziej?
Mam nadzieję że czujecie się oświeceni
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Grzes203 napisał:
Wraz z pojawieniem się nowego administratora który działał bardzo ochoczo i czyni to dalej, została ustanowiona zasada o kasowaniu ogłoszeń "szukam pracy", "sprzedam" itd. Czasem zdarza się jakieś przeoczyć, nikt nie siedzi na forum 24/7. Nie dotyczy ogłoszeń "dam pracę" bo to się przydaje.

A jesli chodzi o ogloszenie: "Mam niezalezny pokoj w centrum Oslo do wynajecia od zaraz. Prosze pisac na priv".
To jakby to wtedy bylo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wszelkie ogloszenia prosze zamieszczac w dziale ogloszen, jesli jakiekolwiek ogloszenia pojawiaja sie na forum dyskusyjnym i sa sobie czasem nawet kilka dni teraz to dlatego, ze z powodu okresu wakacyjnego nie jestem na portalu codziennie, niemniej jak zagladam to kasuje wszystko a przynajmniej tyle na ile czas pozwoli i zauwaze i nie ma znaczenia kto jak dlugo jest zalogowany na portalu
pozdrawiam, d

grzes203 dziekuje, dobrze napisane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Grzes203 napisał:
[quote]Nie dotyczy ogłoszeń "dam pracę" bo to się przydaje.

ulv72 napisał:
wszelkie ogloszenia prosze zamieszczac w dziale ogloszen, jesli jakiekolwiek ogloszenia pojawiaja sie na forum dyskusyjnym

grzes203 dziekuje, dobrze napisane

Oj cos tu nieco mieszacie Panowie. Nie zebym szukal dziury w calym, bo dziura jest widoczna golym okiem.
Osobiscie mysle o ogloszeniu rodzaju "dam pokoj". Oczywiscie w takim sensie w jakim sie "daje prace"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Było przed napisaniem pomyśleć "dam spokój"

Podzieliłem się tylko wiedzą zdobytą na obserwacjach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Grzes203 napisał:
Było przed napisaniem pomyśleć "dam spokój"

Podzieliłem się tylko wiedzą zdobytą na obserwacjach.

Tak tez pomyslalem po napisaniu.
Na przyszlosc skupie sie na tym co mowi Ulv72, czyli moderator, biorac poprawke na to ze ma wakacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
No, skup się skup.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok