Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Norbert s kowbojdzido (3640 niezalogowanych)
10 Postów
Marcin riki
(Riki)
Wiking
w weekend zwarty i gotowy... Daniel wie co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
T D
(tomek78)
Nowicjusz
no i przegapilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hejka chlopaki. mam na imie Rafal imie Rafal i mieszkam w Stavanger. mielismy si ewybrac z kolega moze kolegami na wypadzik do bergen w nastpena neidziele 23-go ale lecimy do Dani na moto. moze okolo30-go jak pogoda pozwoli moze polatamy razem. mozemy latac stavanger czy bergen bez roznicy aby latacszerokosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
uwazam ze to dobry pomysl jest! aczkolwiek rozumiem ze na wszystko ma duzy wplyw pogoda ale nie ma co na zapas panikowac! jak bedziecie znali dokladna date to dajcie cyme!
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
w zwiazku z tym ze nie mialem za duzo czasu, jutro bedzie spontan! jak ktos sie chce dolaczyc to odpowiedz w watku! jak nikt nie poleci to ja jade puszka, a jak ktos sie chce dolaczyc to ja lece na moto , a reszta rodziny leci puszka z zaopatrzeniem!
www.hardangerfjord.com/no/OM-REGIONEN/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
jak kogos interesuje to jutro na discovery chanel o 17 bedzie program ,,amerykanski chopper,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
jest taka inicjatywa , a wlasciwie zaproszenie od slowakow zeby pograc z nimi w pilke nozna. tak wiec potrzebujemy kilku chetnych ktorzy chcieliby w niedzielne popoludnie zamiast siedziec przed telewizorem pobiegac troche po boisku.
oczywiscie na wszystko ma wplyw pogoda!
osoby chetne, oczywiscie z okolic Bergen, zeby nikt daleko nie musial jezdzic prosze o wpisywanie sie w watku (niekoniecznie motocyklisci) na poczatek wystarczy nas pieciu ale z czasem pewnie bedzie potrzeba nas wiecej!
chetnych zapraszam!

narazie jest nas dwoch; ja i Konrad...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
T D
(tomek78)
Nowicjusz
juz trzech
Zgłoś wpis
Oceń wpis: