Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

motocyklisci - Norwegia

Czytali temat:
Norbert s kowbojdzido (3642 niezalogowanych)
1 Post

(madawima)
Wiking
witam! sa moze w Bergen i okolicy czynni motocyklisci? chetnie spotkalbym sie na rozpoczecie sezonu, pogaduchach, a moze i wspolnych wypadach.

lewa w gore!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(patrycja86)
Wiking
Witaj Kolego. Moze na poczatek czym jezdzisz? Bo nie wiem czy bede w stanie dotrzymać tempa, bo jeśli kolega na ścigaczu to będzie cieżko. Ja mam tylko Aprilie Classic 125cc. Ale z chęcią pojezdził bym z kimś z okolicy. Mieszkam w okolicach bergen. W tej chwili moja maszyna przezywa słabe chwile, doznała szoku pogodowego ale szykuje sie do sezonu. Myslę zę uda sie ją rozruszać końcem maja być moze szybciej.

Pozdrawiam Piotrek.

ps. Pisze z profilu dziewczyny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
witam!
najwazniejsze ze nie jest to 50-tka albo skuter bo wtedy napewno musialbys mnie gonic!
ja dosiadam honde shadow 750CA. jak wszystkim wiadomo ze nie wolno jezdzic na moto tak jak w polsce wiec przemieszczam sie powoli!
szkoda ze masz problem z maszynka no ale i tak warto sie spotkac, poznac, pogadac.
jestem otwarty na wszelkie propozycje!

lewa w gore!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marcin riki
(Riki)
Wiking
jasne mam nadzieje ze będzie dobra pogoda ....na majówkę trzeba się zebrać ok . daj namiar

pozdrawiam Hordaland
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
trzeba ustalic jakies miejsce, co komu pasuje! dajcie jakies propozycje: data, miejsce!

lewa w gore!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marcin riki
(Riki)
Wiking
25.04Vårmønstring bedzie ktos na spotkaniu ???
p.s. chyba na pierwszy raz wolal bym z rodakami ....ale zaproszenie juz dostałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
nie wiem czy warto sie do nich pchac, licza na to ze ma byc 1000 maszyn!
moze gdzies z boku staniemy?
oni maja garaz obok mnie, dokladnie 20 metrow odemnie, cala zime szykuja sprzety zeby w ten dzien wyjechac!
jak wyjezdzaja to ziemia drzy jakby nalot bombowy byl! ale czad!!!
moze w tem wekend sie gdzies spotkamy? ma byc ladna pogoda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marcin riki
(Riki)
Wiking
ja sie nie pcham do nich heheehe .
w ten weekend nie dam rady ale nastepny tj.17-18 mi pasuje latam tez cruiser'em wiec frajda jeszcze wieksza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(madawima)
Wiking
ok! nie ma sprawy mozemy 17-18 tylko trzeba ustalic sensowne miejsce no i aby pogoda dopisala!
mozliwe ze dolaczy do nas kolega ktory chcial z polski na swoim VTX 1800 wrocic, no ale nie wiem czy mu sie uda!
wydaje mi sie ze jest jeszcze troche za zimno zeby tyle kilosow na moto siedziec!
na jakim sprzecie sie poruszasz jezeli mozna zapytac!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marcin riki
(Riki)
Wiking
wlasnie kupilem DS 650 .znasz moze jakiegos mechanika ,albo jakiegos "kumatego" ....musze wymienic olej ,filtry itp ..
az sie boje jechac do Yamahy w Bergen ,bo pewnie trzeba czekac ze 2 tyg na takie drobne usługi .hehe .

p.s. jest na tym forum jakis priv ??? daj namiar to zadzwonie .
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok