Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca - Norwegia

4 Posty
Yogi1
(Yogi1)
Wiking
Witam,

24.06.2016 przylatuję do Bergen (mam zapewnione zakwaterowanie). Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji gdzie można tutaj najszybciej znaleźć pracę (jakąkolwiek). Jakieś namiary cokolwiek co byłoby pomocne. Angielski znam bardzo dobrze w mowie i piśmie , norweskiego praktycznie w ogóle. Z gróy dzięki za jakiś kontakt, informację.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
Yogi1 napisał:
Witam,

24.06.2016 przylatuję do Bergen (mam zapewnione zakwaterowanie). Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji gdzie można tutaj najszybciej znaleźć pracę (jakąkolwiek). Jakieś namiary cokolwiek co byłoby pomocne. Angielski znam bardzo dobrze w mowie i piśmie , norweskiego praktycznie w ogóle. Z gróy dzięki za jakiś kontakt, informację.

Tutaj zajrzyj, codziennie pojawiają się nowe oferty pracy i nie tylko : www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace
Zgłoś wpis
4 Posty
Yogi1
(Yogi1)
Wiking
Bardziej chodzi mi o jakieś namiary na lokalne firmy gdzie można podejść i na miejscu coś załatwić przez strony często można sobie wysyłać setki cv a i tak nie ma żadnego odzewu...... Mieszkasz może w okolicy Bergen?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(David123)
Wiking
Polecam Adecco.norg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(David123)
Wiking
Nie Drammen, a Adecco ma siedzibę w Oslo na pewno i dużo ludzi szukaja!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(David123)
Wiking
W Bergen pewnie też maja jakiś oddział!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Yogi1
(Yogi1)
Wiking
Zgadza się w Bergen też mają siedzibę (już do nich wysłałem cv). Mieszkasz w Bergen?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok