Witam wszystkich na wstępie mojego postu chciałbym wszystkich pozdrowic.
Tak jak w temacie chciałbym zasięgnąć waszych opini na temat wyjazdu i pracy w Norwegi.
Otóż w przeciągu ostatnich paru miesięcy zacząłem odpowiadać na oferty pracy otrzymalem kilka telefonów bezpośrednio od pracodawcy z terminem na spotkanie o prace ale zawsze na poczatku rozmowy telefonicznej bylo zaznaczone ze nie gwarantuje mi na 100% ze dostanę wakat
lub niechcieli mnie poinformować za jaka stawkę będę pracował tłumaczyli sie ze zależy to od wykształcenia i doświadczenia bez tych ważnych jak dla mnie informacji nie mogłem obliczyć ile poprostu zarobie
nie stać mnie na wycieczki po Norwegi lub wyjazdy w ciemno bez zakwaterowania i niepewnym kontraktem w ręku z zawodu jestem automatykiem posiadam autoryzacje z DSB do wykonywania zawodu elektryka w NO rownież mam uprawnienia na podnosniki T1,T2,T4 i tu sie nasuwa moje pytanie do Was czy dobrym wyjściem z tej całej sytuacji było by sie zapozyczyc i postawić wszystko na jedna kartę i wyjechać na co najmniej 1 miesiąc w poszukiwaniu pracy ?jaki okres jest najlepszy do poszukiwania pracy?gdzie wynająć kawalerke ,pokój czy są jakieś agencje mieszkaniowe? Czy wogole ktoś wynajmie coś na tak krótki okres czasu?prosze was o porady jak byście to rozegrali na moim miejscu ?pozdrawiam all i życzę miłego dnia
Tak jak w temacie chciałbym zasięgnąć waszych opini na temat wyjazdu i pracy w Norwegi.
Otóż w przeciągu ostatnich paru miesięcy zacząłem odpowiadać na oferty pracy otrzymalem kilka telefonów bezpośrednio od pracodawcy z terminem na spotkanie o prace ale zawsze na poczatku rozmowy telefonicznej bylo zaznaczone ze nie gwarantuje mi na 100% ze dostanę wakat