Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2004 niezalogowanych)
161 Postów
Stały Bywalec
Jeszcze nie poprosiles,ale to tylko kwestia czasu!
Poza tym,z jakiej to niby racji,mam ci dodawac otuchy?!

p/s:
jak dla mnie,niech przyjezdza jak najwiecej takich oszolomow.pozniej juz tylko 'zimny prysznic' i nazad! szkoda tylko,ze zawsze znajda sie 'pomagacze' ktorzy uratuja dupe takiej gnidzie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
gabriel napisał:
flink napisał:No dobra i jak z twoja przyszloscia, jestes na permiteringu co dalej ?
KPISZ , CZY też O DROGĘ PYTASZ ...!!! ?
---
RŻNIESZ , TU NA FORUM MĄDRUSIA W SPRAWACH NORGE .
---
A z drugiej strony
Chcesz nieudolnie sugerować , Moją Wątpliwą zaradność !!!
---
Dokładnie tak , jakby to ode mnie bezpośrednio zależał permittering ...
Ha ...cha ...cha ...
---
Owszem Mnie taki stan rzeczy pasuje ...!
Niemniej , Nie mam żadnego wpływu na decyzję Szefa ...!!!.
---
JEGO Firma ... Jego Klocki ... Mnie Nic Do Tego ...!!!
Dlatego właśnie na dzień dzisiejszy urzęduję od Wczoraj w Okolicach HORTEN ...!
---
I Dzisiaj , Bylem Pierwszy Raz w Pracy na Legalnym Kontrakcie ...
---
Ponadto , pamiętaj iż JA , mam Już TYLKO Z GÓRKI i to SPORO ...
---
Wystarczy Mi tylko tyle , by godnie i spokojnie dotrwać do KOŃCA !
---
A NORGE od SZEŚCIU LAT , TRAKTUJĘ jedynie , JAK INTENSYWNY nieustający ...
... URLOP wypoczynkowy ...

spoko luz , zapytalem bo jestem ciekaw , czalkiem szybko sobie prace znajdujesz jak na poziom jezykowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Sebastian Hacilo
(Bastek1)
Początkujący
Ftw czym sie sugerowales nazywając mnie tchorzem cwaniakiem i asekurantem Ty wogole znasz pojęcie tego słowa ? Zadaje pytanie pod względem rozwagi przyznam boje sie jechać w ciemno ale czy to jest oznaka tchorzostwa? Pytając ludzi o opinie na temat NO to jest cwaniactwo? Dziękuje all za rady opinie a Ty ftw to zwykła faja jesteś i niech ci uj drogowzkazem będzie baranie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
Brawo!
W koncu pokazales klase!
Trzeba bylo tak odrazu: prosze o opinie,ale tylko te - ktore chce uslyszec!!
Powtarzam - zostaw uk przyjedz do no - i dostan w dupe!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Sebastian Hacilo
(Bastek1)
Początkujący
niewiem co ty do mnie piszesz jak dostac w dupe? czlowieku mowie ze dzownia do mnie z Norwegi oferuja mi prace mam kwalifikacje uprawnienia ja tylko pytam ludzi co o tym sadza jesli maja jakies doswiadczenie w tej sprawie, Ty mi wygladasz na goscia z pod butki z piwem duzo masz do powiedzenia a malo konkretnych informacji pewnie ty byles jedna z tych gnid co wpadla w ciemno i bazowales na ludzkiej naiwnosci stary i nikogo nie bede prosil o prace sam sobie poradze i juz nie pisz tych swoich wypocin..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
malo,ze cwaniak i cham to jeszcze anal-fabeta:
- z pod butki !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Bastek1 napisał:
zawsze na poczatku rozmowy telefonicznej bylo zaznaczone ze nie gwarantuje mi na 100% ze dostanę wakat lub niechcieli mnie poinformować za jaka stawkę będę pracował tłumaczyli sie ze zależy to od wykształcenia i doświadczenia bez tych ważnych jak dla mnie informacji nie mogłem obliczyć ile poprostu zarobie nie stać mnie na wycieczki po Norwegi lub wyjazdy w ciemno bez zakwaterowania i niepewnym kontraktem w ręku
nie przejmuj się to normalne
mi na portalach randkowych też kobiety nie obiecują seksu na pierwszym spotkaniu
wręcz przeciwnie
zarzekają się, że są porządne
a jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym nie puknął od razu i to po paru minutach dosłownie po wejściu do hotelowego pokoju
same nogi zarzucają na plecy
a waliłem już z Norwegii w ciemno, całkiem
do Lublina, Dębicy, Skarżyska, kilka razy w Krakowie, w Nysie, Gdańsku, Katowicach itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Moim zdaniem jeżeli nie dostałeś konkretnej oferty, to nie ryzykuj. Bo może być tak że nie znajdziesz żadnej pracy bądź bardzo słabo płatną i się nie utrzymasz. No i bez Norweskiego ani rusz. <<Jasta>> Wiesz to co napisałes to tylko znaczy że w ogóle nie masz szacunku do siebie i do kobiet. A jeżeli jestes dojrzałym mężczyzna to już w ogóle masakra.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
Norweski to akurat najmniejszy problem!
W praktyce,to kwestia zainwestowania 90nok w vinpolecie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
<<Jasta>> Wiesz to co napisałes to tylko znaczy że w ogóle nie masz szacunku do siebie i do kobiet. A jeżeli jestes dojrzałym mężczyzna to już w ogóle masakra.
Gosiu
może się spotkamy i omówimy ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok