Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18093 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
mdpsycholog napisał:
... szukam znajomych, najlepiej norweso lub anglojezycznych....
To źle wybrałaś forum.... przejdź na forum angielskie lub norweskie i będziesz miała znajomych full..
Tu jest POLONIA co prawda norweska niemniej w większości osoby Te szukają przeważnie za znajomych polaków ,by przy kawie poklachać w zrozumiałym języku wystarczy ,że w pracy łamiemy sobie języki..
W czasie wolnym... chcemy być WOLNI nawet ode tego Norskiego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...oj tam,juz nie badz taki,maly gabi - oni sa tacy sympatyczni!

p/s: a te filmy to z angielskim lektorem,czy norweskimi napisami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mdpsycholog napisał:
Hej, mieszkam w Askøy i szukam znajomych, najlepiej norweso lub anglojezycznych.Chodzimy po gorach i lubimy dobra kawe i filmy!
pozdrawiam
Monika

na moje oko to masz chlopaka/meza Norwega... i chcialabys poznac nowe osoby z tego portalu na przyklad , ale zalezy ci, aby znaly ktorys z w/w jezykow, co zrozumiale byloby w takim przypadku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:..na moje oko to masz chlopaka/meza Norwega...
Cholewcia TO aż tak WALI PO OCZACH...
TA ICHNA INSZOŚĆ...?

WERZE WSYSTKIEM...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
Chopaki chyba macie racje
Norweg jak nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Nie widze problemu z rozmowami w angielskim byc moze, ze dla mnie to jezyk powszedni.Po norwesku nie mowie ale jestem w trakcie nauki.Poza tym zawsze to ciekawiej znajdowac nowe okreslenia lub wyrazenia i moze to byc fajna zabawa.Jesli ktos lubi lingwistyczne pogadanki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Zgadza sie i bedzie mi milo jesli znajdzie sie ktos otwarty na komunikacje, bez wzgledu na nacje i jezyk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
TOMASZ P
(tomas333)
Wiking
Mieszkam na Sotrze okolice Agotnes,Ostatnio posiadam sporo wolnego czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mariola Lintner
(marionka73)
Wiking
Hej,ja tez mieszkam na Askoy tyle ze na koncu na Herdli ,czy ktos wie gdzie znajduje sie koniec swiata ,wlasnie tytaj,jestem fryzjerka z zawodu i po kursie manicure i dedicure,wykonuje przedluzanie paznokcji zelem oraz pielegnacje dloni parafina,zapraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
Hej
My zapraszamy na wyjścia czasem w góry. Ogłoszenia będziemy wrzucać i na forum i u nas na stronie.
(www.minnorge.com). W niedziele byliśmy w okolicy Gullefjellet, grill, kawa i delicje na szczycie to piękna sprawa.
Chodzimy rodzinnie i z obcym językiem też jakoś sobie poradzimy. Syn mówi płynnie po norwesku, a my jakoś tam poradzimy sobie, jak nie, to będziemy się posiłkować angielskim, albo rosyjskim
Pozdrawiam i zapraszam do wypady w góry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok