Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polski weterynarz w Bergen. Pilne - Norwegia

Czytali temat:
Daniel ... Kasia K Kasia MS. Paulina Snajper Tomasik Marek.Kowalski JuliaaM (4823 niezalogowanych)
9 Postów
Agnieszka Sk
(aga25)
Wiking
Czy ktos sie orientuje czy jest jakis polski wet w Bergen lub okolicach? Temat byl pare razy na forum ale zadnej odpowiedzi konkretnej na ten temat nie bylo.

I nie odpisujcie ze mam isc do norweskiego weta, bo bylam i trafilam na weterynarke do bani, ktora zamiast pomoc zaszkodzila i spedzilam cala noc z wymiotujacym psem na rekach !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Czyli norwescy sa gorsi od polskich?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Agnieszka Sk
(aga25)
Wiking
Nie moge oczywiscie uogolniac swoich odczuc, i stwierdzic ze wszyscy sa do bani ale po dwoch wizytach u norweskiego weterynarza mam poprostu dosc. Tlumaczy sie jak krowie na rowie ze w polsce byl ten sam problem i pomoglo 'cos konkretnego' a oni zamiast zrobic to samo to eksperymentuja na cierpiacym zwierzencu. Z negatywnym skutkiem co najgorsze !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(SanLi)
Początkujący
Pewnie dlatego nie bylo odzewu poniewaz w Bergen nie ma polskiego weterynarza ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(SanLi)
Początkujący
To moze sprubuj zadzwonic do waszego weterynarza z polski niech Ci wysle lekarstwa dla pieska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
W Bergen nie ma polskiego weta. Szukaj kliniki gdzie lekarze uczyli się w USA, Niemczech oraz Polsce. Takie info można znaleźć na stronach klinik, Ci wyuczeni na uczelni norweskiej faktycznie są do bani..
Niestety nawet Ci mili i wyuczeni lekarze są mili dopóki mogą doić kasę, jak już nie mogą to zupełnie się nie odzywają..
Mój pies ma leki od weta z Polski, od lekarza z powołania i przeogromną wiedzą.
Mimo to mogę polecić tą klinikę www.mastervet.no/garden/.
Mieliśmy tam doczynienia z dr.Erlandsen oraz Bermingham, z tym że ten drugi woli rozmawiać po angielsku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Agnieszka Sk
(aga25)
Wiking
Dzieki Dziewczyny za odzew

Podjelam decyzje i jedziemy w poniedzialek do polski. Nie dam sie pastwic nad czlonkiem mojej rodziny.

Zamykam temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Niestety ja musiałabym z moim wrócić do Polski bo zostało mu jeszcze kilka miesięcy życia.
Leków innych by nie dostał, więc nic nie tracimy. Boję się tylko końca..wolałabym, żeby dostał zastrzyk od znanego nam i zaufanego lekarza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
Michal k
(djshady)
Początkujący
Wiem ze W Oslo jest dobry Polski weterynarz, w dodatku najnowoczesniejsza klinika, jesli bedzie trzeba podam kontakt na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok