Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

. - Norwegia

Czytali temat:
Lukasz Brt (327 niezalogowanych)
4 Posty

(Alienta)
Wiking
/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
Alienta napisał:
Mam 22 lata, jestem w trakcie kończenia studiów dziennikarskich ale chcę je przerwać na rok ponieważ szukam pracy w takich miejscowościach jak Stavanger, Bergen, Haugesund. Mam doświadczenie jako pokojówka oraz przy opiece nad dziećmi. Nie boję się pracy fizycznej; w magazynach czy przy produkcji. Angielskim posługuję się w stopniu komunikatywnym, norweskiego dopiero zaczęłam się uczyć. Jestem uczciwa, odpowiedzialna, dyspozycyjna i kontaktowa.

Mam pytanie:jak chcesz opiekowac sie dziecmi skoro nie znasz jezyka norweskiego ?
Jak pracowac chcesz w magazynie czy na produkcji skoro takze nie znasz jezyka ????
Pokojowka ? Takze jezyk !!!!!
Angielski stopien komunikatywny`? Hmmm

"He highlights the plight of urban working class at a high school gymnasium in his home town, telling an audience dominated by students and teachers that “we need to build ladders of opportunity for anybody willing to climb them.”

Jesli przeczytasz ten text i zrozumiesz to OK,jesli nie no to ........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
ola22312 napisał:
Alienta napisał:
Mam 22 lata, jestem w trakcie kończenia studiów dziennikarskich ale chcę je przerwać na rok ponieważ szukam pracy w takich miejscowościach jak Stavanger, Bergen, Haugesund. Mam doświadczenie jako pokojówka oraz przy opiece nad dziećmi. Nie boję się pracy fizycznej; w magazynach czy przy produkcji. Angielskim posługuję się w stopniu komunikatywnym, norweskiego dopiero zaczęłam się uczyć. Jestem uczciwa, odpowiedzialna, dyspozycyjna i kontaktowa.

Mam pytanie:jak chcesz opiekowac sie dziecmi skoro nie znasz jezyka norweskiego ?
Jak pracowac chcesz w magazynie czy na produkcji skoro takze nie znasz jezyka ????
Pokojowka ? Takze jezyk !!!!!
Angielski stopien komunikatywny`? Hmmm

"He highlights the plight of urban working class at a high school gymnasium in his home town, telling an audience dominated by students and teachers that “we need to build ladders of opportunity for anybody willing to climb them.”

Jesli przeczytasz ten text i zrozumiesz to OK,jesli nie no to ........

a co ci to da ze przeczyta ten tekst...będziesz wtedy w stanie załatwić jej pracę?
nie jest ważne czy zna komunikatywnie czy nie...po prostu ciezko z praca...czy zna go dobrze,czy nie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Alienta)
Wiking
Gratuluję. Pan urodził się ze znajomością języków. A nawet jeśli nie, to przekroczył Pan granice kraju posługując się nimi biegle. Prawda?
Cóż za życzliwość w ogóle. Przepatrzyłam nieco forum i zauważyłam, że ci mieszkający w Norwegii jakiś czas, bardzo lubią krytykować osoby, które chciałyby tam zacząć pracę. Początki zawsze są trudne tylko szkoda, że nikt nie pamięta swoich.
Mogę opiekować się polskimi dziećmi, dlatego pytam na polskim forum. Do niektórych prac fizycznych nie potrzeba znać od razu języka norweskiego, tak przynajmniej mi wiadomo. Mimo wszystko dzięki za odpowiedź. Będę miała na uwadze, żeby lepiej o nic nie pytać na tym forum bo od razu zostanę wyśmiana. Dobrej nocy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Alienta napisał:
nic nie umiesz..... nic nie potrafisz... nie masz wyksztalcenia (piszesz o konczeniu studiow, zapewne po ogolniaku buahahhahahahaha)..... bez zawodu..... a wymagania masz jak krolowa buahahahah

zejdz na ziemie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Alienta)
Wiking
ooo..
Już schodzę na ziemię
wymagania? w której linijce je podałam?
żałośni jesteście. żałuję że tu w ogóle napisałam. powodzenia, geniusze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
źle ci mówią ? takich jak ty bez wykształcenia i doświadczenia jest tu tysiące
lepiej cię twardo sprowadzić na ziemię niż masz się później słono rozczarować

a na tym forum prędzej ktoś ci odpowie na seks anons niż ogłoszenie w sprawie pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
przyjezdzaj praca lezy na ulicy
mieszkania tez tylko zaplacisz 30 000 kr depozytu o 10 000 czynsz
2000 bilet miesieczny
3000 jedzenie
1500 tel internet i prad