Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zaklady produkcyjne bergen?? - Norwegia

5 Postów
Wiking
Jakie znacie zaklady przetwurskie lub produkcyjne w bergen albo magazyny w ktorych mozna by sie pokusic o zlozenie cv?
z gory dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Sebastian20 Sebastian20
(Puszczyk2009)
Wiking
jaka cisza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no to może jako pierwszy sprawdzisz w necie gdzie są te zakłady i fabryki zanim zaczniesz komentować ....bo mnie się poprostu nie chce klikać po pracy ale Ty na pewno jesteś tak zajebiście pomocny że nie odmówisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
nom cos sie ruszylo w koncu w temacie zaklady nijako znam ale chodzi mi o to zeby sie dowiedziec do ktorych mzona sie udac i stracic kase na paliwo w ktorych mozna miec jakies szanse na robote bo to nie jest sztuka pukac od drzwi do drzwi i calowac klamke głownie chodzi mi o zaklady przetworcze i produkcyjne oraz filrmy budowlane obecnie pracuje na fatalnych warunkach na sotrze i chce to zmienic po nowym roku jak mi kontrakt wygasnie pozdro i dzieki dla pomocnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak Ci pomóc kiedy nawet nie wiadomo czy masz to coś co się nazywa cv . patrz na stronę nav i pochodż trochę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
Andre? to Ty tak cięzko pracujesz że nie stać Cię na wklejenie linka..??? hmmm jak pozory czasem mylą ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Arma napisał:
nom cos sie ruszylo w koncu w temacie zaklady nijako znam ale chodzi mi o to zeby sie dowiedziec do ktorych mzona sie udac i stracic kase na paliwo w ktorych mozna miec jakies szanse na robote bo to nie jest sztuka pukac od drzwi do drzwi i calowac klamke głownie chodzi mi o zaklady przetworcze i produkcyjne oraz filrmy budowlane obecnie pracuje na fatalnych warunkach na sotrze i chce to zmienic po nowym roku jak mi kontrakt wygasnie pozdro i dzieki dla pomocnych

hmmmm...nie mieszkam w Bergen wiec ci w tym temacie nie pomoge...ale od kiedy to sie chodzi teraz od drzwi do drzwi i całuje klamke...niewiem czy chcieliby nawet przyjąc od ciebie w takiej formie papierowej...wszystko jest teraz załatwiane droga elektroniczną...jesli nie ma bieżącej rekrutacji do firmy,ktora cie interesuje,wysyłasz swoja oferte...jesli beda zainteresowani twoja osoba zapraszają na rozmowe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
izrach napisał:
Andre? to Ty tak cięzko pracujesz że nie stać Cię na wklejenie linka..??? hmmm jak pozory czasem mylą ..

linka do czego ??? przemądrzała ...do ministerstwa pracy ? może choć zawód by podali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
ale ja myślałam, że Ty wszystko wiesz ...i o sexie i o potrzebach ,zawodach innych ..andre...więcej wiary w siebie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
B.K. napisał:
Arma napisał:

hmmmm...nie mieszkam w Bergen wiec ci w tym temacie nie pomoge...ale od kiedy to sie chodzi teraz od drzwi do drzwi i całuje klamke...niewiem czy chcieliby nawet przyjąc od ciebie w takiej formie papierowej...wszystko jest teraz załatwiane droga elektroniczną...jesli nie ma bieżącej rekrutacji do firmy,ktora cie interesuje,wysyłasz swoja oferte...jesli beda zainteresowani twoja osoba zapraszają na rozmowe...

Ja jak szukalam pracy w Bergen chodzilam "od drzwi do drzwi" zostawialam "papierowe" CV i nie widze w tym nic zlego. Czy to papierowe czy internetowe CV...., kazda forma szukania pracy jest dobra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok