Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
izrach napisał:
ale ja myślałam, że Ty wszystko wiesz ...i o sexie i o potrzebach ,zawodach innych ..andre...więcej wiary w siebie ...

dlaczego nie miał bym wiary w siebie ? trzeba sobie radzić o sexie jeszcze nie wiesz wszystkiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
z pewnością nie więcej niż Ty...andre....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
zupka napisał:
B.K. napisał:
Arma napisał:
nom cos sie ruszylo w koncu w temacie zaklady nijako znam ale chodzi mi o to zeby sie dowiedziec do ktorych mzona sie udac i stracic kase na paliwo w ktorych mozna miec jakies szanse na robote bo to nie jest sztuka pukac od drzwi do drzwi i calowac klamke głownie chodzi mi o zaklady przetworcze i produkcyjne oraz filrmy budowlane obecnie pracuje na fatalnych warunkach na sotrze i chce to zmienic po nowym roku jak mi kontrakt wygasnie pozdro i dzieki dla pomocnych

hmmmm...nie mieszkam w Bergen wiec ci w tym temacie nie pomoge...ale od kiedy to sie chodzi teraz od drzwi do drzwi i całuje klamke...niewiem czy chcieliby nawet przyjąc od ciebie w takiej formie papierowej...wszystko jest teraz załatwiane droga elektroniczną...jesli nie ma bieżącej rekrutacji do firmy,ktora cie interesuje,wysyłasz swoja oferte...jesli beda zainteresowani twoja osoba zapraszają na rozmowe...

Ja jak szukalam pracy w Bergen chodzilam "od drzwi do drzwi" zostawialam "papierowe" CV i nie widze w tym nic zlego. Czy to papierowe czy internetowe CV...., kazda forma szukania pracy jest dobra

nie powiedziałam,ze to jest zła forma tylko,ze tego juz w wiekszosci zakładów sie nie praktykuje..z reguły takie cv ląduje w koszu na smieci...nawet jak udasz sie samemu to najczesciej usłyszysz...prosze zarejestrowac swoje dane w naszej bazie,przesłac dokumenty a my po zapoznaniu skontaktujemy sie i damy odpowiedz...firmy poprostu tego wymagaja,nie chca miec wycieczek tylko rzetelne informacje o potencjalnym kandydacie na pracownika...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Ja jak szukalam pracy w Bergen chodzilam "od drzwi do drzwi" zostawialam "papierowe" CV i nie widze w tym nic zlego. Czy to papierowe czy internetowe CV...., kazda forma szukania pracy jest dobra

no wiec jesli chodziłas ,,od drzwi do drzwi,,to wychodze z załozenia,ze znasz zakłady w Bergen wiec podziel sie ta wiedzą z osoba prosząca tutaj o informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to namów twojego księciunia ktoś inny ma go wyręczać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
B.K. napisał:

no wiec jesli chodziłas ,,od drzwi do drzwi,,to wychodze z załozenia,ze znasz zakłady w Bergen wiec podziel sie ta wiedzą z osoba prosząca tutaj o informacje

Ja biegalam po hotelach i przedszkolach a na to raczej namiarow nie musze podawac bo sa na kazdym kroku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
no nic zamykam temat bo nic tym nie osiagne i od poniedzialku zaczynam podboje bergen ,
a jesliby sie komus cos obilo o jakiejs robocie to prosze o priv thx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok