Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18104 niezalogowanych)
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja chwilowo mam dostep do samochodu tylko raz w tygodniu Wiec jak cos to ja proponuje czwartek Ktory to mi obojetnie Godzina po 13 Czekam na dalsze propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Edyta R
(eda1501)
Wiking
niop ja niestety jestem wylaczona do 19 kwietnia 3 kwietnia jade do Polski moze po swietach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
mi ogolem pasuje bo autobusem do centrum sobie pojade... i kazdy dzien w sumie bo my w norge na swieta zostajemy
a jak reszta?
Pychylek juz sie rozdwoila?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
witajcie
No My osobiście także zostajemy na święta tutej,mi także pasuje na mieście się spotkać byle nie w niedziele,ani środę no i żeby była ładna pogoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
uuuuuu jak tu pusto.....chyba wszyscy na święta wyjechali.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Na swieta to moze i nie Ja jutro jade w podroz do Polski ;D Musze przyznac ze obawiam sie troche tak dlugiej podrozy z takim wielkim brzuchem ;D Moze uda sie z jakims spotkaniem na kawke w maju ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wojtek Szwagrowski
(norge07)
Wiking
choc nie jestem kobieta lubie kawe i mieszkam w bergen-czesc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
hej i co doszlo do jakiegos spotkania?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Hey kobietki
Ale coś zaniedbałam ten topik więc postaram się zaglądać tu częściej ale coś ucichła dyskusja hm czyżby przyszło ocieplenie
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
ocieplenie na pewno w polsce Ja wracam juz w tym tygodniu do norge,troche sobie urlop przedłużyłam.Widzę Pychulku,że urodziłaś ślicznego synka Moje gratulacje
To moze zorganizujemy cos na majówkę?Pogoda się robi....Pozdrowienia z Polski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok