Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18126 niezalogowanych)
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Oj Alicja jak na moje oko to robisz z igly widly. To ze akurat wiekszosc osob wypowiadajacych sie ma dzieci i rodzine tutaj nie znaczy ze tworzy sie krag zamkniety dla osob z dziecmi. Naprawdze ludziom nie przeszkadza to ze nie masz dzieci i odrzucaja Cie przez to z grona osob ktorych tyczy rozmowa o spotkaniu. Naprawde Chcialabym zeby to spotkanie wypalilo i zebys ty tez na nim sie zjawila. bo to naprawde nie robi roznicy czy ktos ma dziecko czy nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
Popieram kropcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Wiesz nie robię z igieł wideł,lecz wnioskuję po wypowiedziach tutaj zamieszczonych.Ja je np tak interpretuje jak wyżej napisałam,dla mnie jest to bez różnicy czy poznam więcej osób czy nie bo jak to się mówi na siłę nic nie da się,a nie wpycham się tam gdzie mnie nie chcą!!
Nie ma nad czym ubolewać jest ok
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Beata Cz.
(mycha905)
Nowicjusz
Alicja odezwij sie na moje gg...
czekam!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
ale pojechalas ostro Ala ...
wiesz ale jak ktos ma dzieci to ciezko o nich nie rozmawiac ...
nawet na ogolnym watku...
raz nas juz wyprosilas z watku a teraz sam sie odrzucasz
a o innych rzeczach tesz umiemy rozmawiac, tylko niech Ktos temat zacznie
a na raazie temat spotkania jest walkowany w kolko i jakos sie spotkac nie mozna
a mi Twoje gg wcielo jak inne kontakty zreszta tez bo instalowalam sobie stare gg bo nowe mnie wkurzalo...
jak co to sie odezwij i wogole to moze w koncu skorzystasz z zaproszenia na kawke do mnie(?)
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Marta mnie tez nowe gg z rownowagi wyprowadza Juz 4 razy musialam od nowa instalowac bo sie nie chcialo ogarniac ;D

Ja naprawde chetnie sie wybiore na jakies spotkanko na kawke czy cos bo nudno tak wiecznie w domu siedziec... Trzeba poznac ludzi i wogole Wiec jak cos to prosze o kontakt na gg 6189757
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
podobno serwer gg ostatni nawalil i jeden dzien wogole nie mialam gg a pozniej jak odpalilam to polowy kontaktow nie mialam ...
skype tez nawala, wogoel mam lapa z kamerka wbudowana i ona sie co chwile zawiesza i nawet pogadac nie mozna normalnie...ehhh
a Ktota to na Asane mieszka, co? kurcze troche nas tutaj i ja sie gubie
ja mieszkan na tertnes ale blisko mam do asane store setner
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
^marta^
Miałyśmy się okazję spotkać i mam nadzieje,że wiesz jaka mniej więcej jestem nie zamierzam broń Boże nikogo tu obrażać,bądź wprowadzać chaos ,bo to nie w moim stylu,lecz wcześniej jak i teraz napisałam poprostu to co myslę i nie zamierzałam nikogo ani wcześniej,ani teraz wypraszać,a jak ktoś się gniewa i kogoś uraziłam moimi wypowiedziami to sorry,ale powtarzam nie jest to w moim celu!!!a to co myślę to powiem,czy się to komuś podoba czy nie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
Czesc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo.Jakos nie bylo okazji bo odpoczywalimy w polsce,jak tam spotkanie?klaruje sie cos? Wczesniej mieszkalam w Bergen,a kilka dni temu przeprowadzilam sie do Erdal w Askoy .Fajnie byloby poznac kogos w okolicy
. A co do spotkania to ja jestem na TAK , napiszcie tylko komu jak pasuje,ja jestem elastyczna i sie dopasuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No ja mieszkam niedaleko Erdal Na Florvag Wiec jak cos to chetnie o ile nie okaze sie ze sie wykluje z dnia na dzien bo mi juz dwa tygodnie zostaly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok