Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(763 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Artur. napisał:
Widzisz kminek ty jestes nastepca debila ktory ma problemy ze zrozumieniem posta,jak bys zauwazyl napisalem na poczatku swojego posta ct :

W takim razie piszac ta odpowiedz na twojego zalosnego posta postaram sie znizyc do twojego poziomu tak abys zrozumial ta tresc !

<pacepalm> dla ciebie.

pozdrawiam hajcie .

porownaj pierwszego mojego posta z tym tutaj........ zero bluzgow.... podpieralem sie konkretami... ale nie kazdy musi umiec prowadzic dyskusje, jak Ty... zawsze musi sie znalesc niby-inteligent ktory mysli ze wszyscy inni sa zli....
teraz ja sie znize na chwile i napisze Ci tak:

OJCIEC PRZEZ TYDZIEN W KONDOMIE CIE TRZYMAL FRAJERZE.... DLATEGO JESTES TAKI GLUPI?????

MIALES DEBILU DO WYBORU USMIECHANAC SIE, ODWROCIC NA FRAJERSKIEJ PIECIE, PRZYPIERDOLIC CWELU, ZBLUZGAC FRAJERZE... SAM WYBRALES MATOLE TAKI A NIE INNY POZIOM WYPOWIEDZI, DLA CIEBIE CWOKU JAK NAJBARDZIEJ WLASCIWY.... A TERAZ PROSTAKU Z LASKI SWOJEJ NIE PISZ JUZ... WSTYD RODZINIE PRZYNOSISZ... GDYBY OJCIEC WIEDZIAL JAK BEDZIESZ MIAL POUKLADANE W GLOWIE TO SPUSCILBY SIE NA SCIANE I RZUCAL W TO KAMIENIAMI....

PIERDOL SIE DEBILU I SWOJA MATKE

ech, zeby az tak bardzo sie znizac by z pogadac z innym w zrozumialym dla niego dialekcie... znajac zycie, to teraz bedzie kolejna lawina bluzgow i to czego chcial ten smieszny czlowieczek i autor watku na samym poczatku, albo tez to z czym probowal walczyc sam podsyca... hehehehe
a mowili: nie gadaj z glupim bo najpierw sciagnie Cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem...

a Ty kminek, ktos Ty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
wy w tym bergen to chyba z braku słonca i nadmiaru deszczu macie takie zryte łby (?)

JLK to jeden z niewielu tutaj, który naprawde pomaga, tyle ze czasem rece opadają i jemu...
mnie tez opadły jak przeczytałem twoje wypociny z mega błedami ortograficznymi....

PS: Zeby nie było,ze lize dupe JLK > bo Józek, optimus, purple i nawet janek tez są bardzo przydatni : )
Sorry za pominiecie reszty pomagających...
Idz chłopie na solarium, to moze cie sie polepszy.....
aaaaaaaaaaaaaaa i nie gulaj tak, bo po powrocie z polandii mozesz mieszkania nie poznac (zdaje sie ze chcesz wynając na 4 tyg)......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ziomek > bo ci żyłka peknie

po co sie spinasz na ciołka?

Wszystko dobrze z twoja odpowiedzią, ale zeby spremą o sciane ????

az mi sie "anegdota"mojego obrzydliwego kolegi przypomniała: wiesz czym najbardziej wkurwic zone?

Po odbytym stosunku wytrzec wacka o ...... firanke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(Artur.)
Nowicjusz
Yatsek

Ty jestes naparwde taki glupi czy tylko udajesz ?

Nie wiem z kad biara sie u ciebie te problemu emocjonalne ale wszystko mozna leczyc,Na 100 rodzina ma z toba problemy-ogarnij sie czlowieku.
Widze standardem tego brukowca sa odpowiedzi na nie zadane pytanie-badz idioci jak ty odpisuja anegdotami.
Zal mi takich typkow jak ty i w cale nie jestem tez tak zdziwiony twoim zachowaniem przez 9 lat za granica naogladalem sie i nasluchalem takich bezmozgow jak ty-(mozna przywyknac.)

ct :
ech, zeby az tak bardzo sie znizac by z pogadac z innym w zrozumialym dla niego dialekcie... znajac zycie, to teraz bedzie kolejna lawina bluzgow i to czego chcial ten smieszny czlowieczek i autor watku na samym poczatku, albo tez to z czym probowal walczyc sam podsyca... hehehehe

Nie obracaj kota ogonem szczegulnie z tym znizaniem sie do poziomu,nie zapomnij kto tu musial sie dostosowac do ciebie,reszty nie komentuje bo nie ma czego.

Tylko do jednej osoby w ciagu dnia moge byc mily. Niestety, ale to nie jest twoj dzien dupku.

goodnight..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(Artur.)
Nowicjusz
marianek

ct:

aaaaaaaaaaaaaaa i nie gulaj tak, bo po powrocie z polandii mozesz mieszkania nie poznac (zdaje sie ze chcesz wynając na 4 tyg)......

Kolejny zalosny polaczek za granica nie ma nic do powiedzenia madrego tylko grozic potrafi

Hajt w necie gowno w swiecie.
checsz sie spotkac i zdemolowac mi mieszkanie ? napisz mi priv podam ci adres

zal cie dzieciaczku !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Artur. napisał:
marianek

ct:

Kolejny zalosny polaczek za granica nie ma nic do powiedzenia madrego tylko grozic potrafi

Hajt w necie gowno w swiecie.
checsz sie spotkac i zdemolowac mi mieszkanie ? napisz mi priv podam ci adres

zal cie dzieciaczku !

ja mam wyjebane na twoje zadżumione mieszkanie, ale moze znajdzie sie ktos normalny z Bergen i zrobi ci kurwa psikusa.....
Bo nalezy cie sie klaps w pysk jak psu zupa.....

Uwielbiam takie cioty jak ty, które nazywaja polaków "polaczkami"....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
BŁAZEN FORUMOWY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(Artur.)
Nowicjusz
z ciebie

zaluje ze rejestrowalem sie na tym brukowcu bo szkoda nerwow i czasu na takich blaznow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Artur. napisał:
Yatsek

Ty jestes naparwde taki glupi czy tylko udajesz ?

Nie wiem z kad biara sie u ciebie te problemu emocjonalne ale wszystko mozna leczyc,Na 100 rodzina ma z toba problemy-ogarnij sie czlowieku.
Widze standardem tego brukowca sa odpowiedzi na nie zadane pytanie-badz idioci jak ty odpisuja anegdotami.
Zal mi takich typkow jak ty i w cale nie jestem tez tak zdziwiony twoim zachowaniem przez 9 lat za granica naogladalem sie i nasluchalem takich bezmozgow jak ty-(mozna przywyknac.)

ct :

Nie obracaj kota ogonem szczegulnie z tym znizaniem sie do poziomu,nie zapomnij kto tu musial sie dostosowac do ciebie,reszty nie komentuje bo nie ma czego.

Tylko do jednej osoby w ciagu dnia moge byc mily. Niestety, ale to nie jest twoj dzien dupku.

goodnight..........

Brak zrozumienia zasad pisowni, bledy ortograficzne,interpunkcyjne, typograficzne nie wspomne o logiczno-jezykowych.Pouczasz innych, natomiast sam okazales sie "chlopem"

Do lasu żreć kore.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok