Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MODERATOR JEST OBECNY ? - Norwegia

Czytali temat:
(762 niezalogowanych)
33 Posty

(Artur.)
Nowicjusz
Witam

mam pytanko czy jest moderator na tym forum ?
jesli tak to jakie ma obowiazki ?
bo kilka stron starych badz tez juz nie aktyalnych tematow jest do zamkniecia,no i tez glupich zalosnych do usuniecia !

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
moderator tu?........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
no i co z tego ze stare albo do usniecia? To forum jest dla doroslych ludzi!! Tak jak w zyciu, zaden sedzia nie jest potrzebny do dyskusji... Chcesz: zabierasz glos.
Nie chcesz: siedzisz cicho...
Tu nikt nikogo nie pilnuje, kazdy mowi to co chce bo w Norwegii sa wolne media, wolni ludzie i kazdy moze powiedziec to co chce...
Co chce, jesli tylko nie obrazam krola i krolowej...
Moge powiedziec: Ty chuju i nic sie nie dzieje, polowa policji w kraju nie bedzie mnie szukac z tego powodu...

Dorosnij! Na ulicy jak nie radzisz sobie z dialogiem to po prostu odchodzisz i idziesz w swoja strone, walisz po mordzie bo brakuje Ci slow, probujesz dalej swoimi argumentami, czy czekasz na moderatora?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
to nie czytaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(Artur.)
Nowicjusz
no i co z tego ze stare albo do usniecia? To forum jest dla doroslych ludzi!! Tak jak w zyciu, zaden sedzia nie jest potrzebny do dyskusji... Chcesz: zabierasz glos.
Tu nikt nikogo nie pilnuje, kazdy mowi to co chce bo w Norwegii sa wolne media, wolni ludzie i kazdy moze powiedziec to co chce...
Moge powiedziec: Ty chuju i nic sie nie dzieje, polowa policji w kraju nie bedzie mnie szukac z tego powodu...

Dorosnij! Na ulicy jak nie radzisz sobie z dialogiem to po prostu odchodzisz i idziesz w swoja strone, walisz po mordzie bo brakuje Ci slow, probujesz dalej swoimi argumentami, czy czekasz na moderatora?

rejestrujac sie na tym forum napewno musiales kliknac opcje ze zgadzasz sie z regulaminem FORUM pacanie,wiec takie trolowanie czyli spamowanie glupimi postami powinny byc karane czyli WARN za tresc posta-to standard kazdego Forum na swiecie debilu.

Nie wiem debilu czy dobrze zrozumialem twojego posta ale chyba twoje przeslanie brzmi ze mozna kazdemu oblizyc a ulicy bez zadnych konsekfencji (kazdy moze powiedziec to co chce...
Co chce, jesli tylko nie obrazam krola i krolowej...)
Naprawde nigdy wczesniej nie slyszalem nic bardziej glupiego,-hahahahahha karny kutas dla ciebie za GLUPOTE.

( Dorosnij! Na ulicy jak nie radzisz sobie z dialogiem to po prostu odchodzisz i idziesz w swoja strone, walisz po mordzie bo brakuje Ci slow, probujesz dalej swoimi argumentami, czy czekasz na moderatora?)

czytajac to spadlem z krzesla.
Wiec po mimo tego ze mozesz komus ublizyc na ulicy to jeszcze mozesz mu przyjebac w ryj ? .
Kurwa ty ejstes mega prostakiem.WTF
Abys zrozumial twoj przyklad moze dzialac tak ze moderator uliczny to tzw.POLICJA matole.
Wiec jak widzisz zasze i wszedzie jest potrzebna jakas instytucja badz tez osoba ktora pilnuje pozadku .

Na koniec debilu przemysl zanim cos napiszesz badz tez popros kogos ze znajomych aby ci wytlumaczyli o co chodzi w napisanej tresci skoro masz problem ze zrozumieniem

Takich palantow jak ty nawet mi nie zal,podejzewam ze jak nie zmienisz swojego zachowania na ulicy i nie bedziesz nikogo obrazal badz tez lal w morde jak to okresliles ,to ktoregos dnia przeczytamy o tobie w gazecie i bedziesz kolejnym prastakiem w polski ktory zjebal nam opinie.

( Moge powiedziec: Ty chuju i nic sie nie dzieje, polowa policji w kraju nie bedzie mnie szukac z tego powodu...)
odp.: wiec ty jebany debilu napisz do administratowa ze chcesz zrobic dobry oczynek i popros go o usuniecie konta na tym Forum .
pozdrawiam
aRTUR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
Yatsek napisał:

Ty Jacuś jesteś doskonałym przykładem na to /nie jedynym/, jak ludzie nie potrafią korzystać z wolności. Cały ten syf, który w sobie masz, przy sprzyjających okolicznościach przyrody wyłazi. Czasem pomożesz, ale chyba po to, coby móc sobie ulżyć wobec kogoś innego. Taka gra na kija i marchewkę.
Mózgu używaj, idioto!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Artur. napisał:Witam
mam pytanko czy jest moderator na tym forum ?
jesli tak to jakie ma obowiazki ?
bo kilka stron starych badz tez juz nie aktyalnych tematow jest do zamkniecia,no i tez glupich zalosnych do usuniecia !
Pozdrawiam

Witam
-Moderatorów Oficjalnych jest TRZECH .

Poza Ścisłą Administracją Portalu .
-Nieoficjalnie to Każdy z Nas na Tym Forum , Jest Moderatorem .

Gwoli wyjaśnienia :
-To Jakie Kto Ma Obowiązki , to tylko i wyłącznie Wewnętrzna Sprawa Administracji Portalu Moja Norwegia .

-Dla Jednych Strona jest stara , / jak Ojciec lub Matka /a dla Innych WSPOMINKOWA i potrzebna !
Strony takie , tworzą specyficzną Historię Danego Forum .
Ponadto może ktoś będzie potrzebował dane do opisu swojej Pracy zaliczeniowej .

-To czy dany wpis jest Głupi Lub Żałosny , to tylko subiektywne odczucie Osoby czytającej dany Temat lub Post .
Nikt nikogo nie przymusza do takiej czynności .
-Jeżeli trzeba było by zastosować twoje kryteria , to 95% zadanych pytań na Tym Forum przez Nowicjuszy , MUSIAŁO BY WYLĄDOWAĆ W WIRTUALNYM KOSZU !
-Również i twoje PIERWSZE posty , jak i niektóre wypowiedzi .
-Pamiętaj o jednym , MODERATOR to nie AUTOMAT , i kieruje się tylko własnym oglądem danego tekstu .
Przykładów nie będę powielał ponieważ to zbyteczne zajęcie .
Chcesz korzystać z Tego Forum Proszę Bardzo , nie chcesz ponieważ jest "niedoskonałe" , to Nikt z Nas za Uszy ciebie Tutaj nie trzyma .

Czy poza wymienionymi problemami , Masz jeszcze jakieś Inne spostrzeżenia !? .
Tak przy okazji , Jeżeli Administracja uzna za stosowne , że jakieś tematy są zbędne i obciążają Ten Serwer , to na pewno postarają się by ten problem usunąć .
POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Artur. napisał:
Debilu widze ze masz broblem ze zrozumieniem (...) twoja glupota jest wrodzana (...) pacanie (...) debilu (...) nie wiem debilu czy dobrze zrozumialem (...) karny kutas dla ciebie za GLUPOTE. (...) Kurwa ty ejstes mega prostakiem. (...) matole.
(...) debilu (...) Takich palantow jak ty nawet mi nie zal (...) bedziesz kolejnym prastakiem w polski ktory zjebal nam opinie.

( Moge powiedziec: Ty chuju i nic sie nie dzieje, polowa policji w kraju nie bedzie mnie szukac z tego powodu...)
odp.: wiec ty jebany debilu napisz do administratowa ze chcesz zrobic dobry oczynek i popros go o usuniecie konta na tym Forum .
pozdrawiam
aRTUR

a teraz grzecznie przeczytaj mojego posta... same argumenty bez wulagryzmow, bez obrazania, same argumenty... Tobie widac brakuje slownictwa skoro musiszz ludziom ublizac, wiec nie pisz prosze, ze ktos jest prosty, zachowujac sie samemu jak czeresniak.... to jest hipokryzja....

za te bluzgi w moja strone: na ulicy bym Ci przypierdolil prosto w jedynki frajerze albo olalbym Cie i poszedl w swoja strone... jedno z dwojga... zyj dalej w swoim matrixie bo poki co olewam Twoje problemy, forum mu sie nie podoba bo go nie pilnuja bueheheheeh....

otoz moderatorzy sa... po prostu nie bawia sie w przepychanki, w polityczna czystosc wypowiedzi i tak dalej... kasuja cale wulgarne watki zygzaka czy bezsensowne moroklumpa... kilka osob wylapalo bana... a jakies drobne zabawy jak w przedszkolu ich nie ruszaja.... spedz na forum troche wiecej czasu a sam sie przekonasz...

kow@lski napisał:
Ty Jacuś jesteś doskonałym przykładem na to /nie jedynym/, jak ludzie nie potrafią korzystać z wolności.
Mózgu używaj,idioto!!!

no uzywam, uzywam.... a pomagam komu chce, a nie o ktos chce.... a idiota to Ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Arturku twój komentarz za to jest na poziomie i w dodatku nazywasz kogoś prostakiem hahahahaha. ortografia też zajebista u ciebie. (nie) pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(Artur.)
Nowicjusz
Widzisz kminek ty jestes nastepca debila ktory ma problemy ze zrozumieniem posta,jak bys zauwazyl napisalem na poczatku swojego posta ct :

W takim razie piszac ta odpowiedz na twojego zalosnego posta postaram sie znizyc do twojego poziomu tak abys zrozumial ta tresc !

<pacepalm> dla ciebie.

pozdrawiam hajcie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok