no i co z tego ze stare albo do usniecia? To forum jest dla doroslych ludzi!! Tak jak w zyciu, zaden sedzia nie jest potrzebny do dyskusji... Chcesz: zabierasz glos.
Nie chcesz: siedzisz cicho...
Tu nikt nikogo nie pilnuje, kazdy mowi to co chce bo w Norwegii sa wolne media, wolni ludzie i kazdy moze powiedziec to co chce...
Co chce, jesli tylko nie obrazam krola i krolowej...
Moge powiedziec: Ty chuju i nic sie nie dzieje, polowa policji w kraju nie bedzie mnie szukac z tego powodu...
Dorosnij! Na ulicy jak nie radzisz sobie z dialogiem to po prostu odchodzisz i idziesz w swoja strone, walisz po mordzie bo brakuje Ci slow, probujesz dalej swoimi argumentami, czy czekasz na moderatora?
rejestrujac sie na tym forum napewno musiales kliknac opcje ze zgadzasz sie z regulaminem FORUM pacanie,wiec takie trolowanie czyli spamowanie glupimi postami powinny byc karane czyli WARN za tresc posta-to standard kazdego Forum na swiecie debilu.
Nie wiem debilu czy dobrze zrozumialem twojego posta ale chyba twoje przeslanie brzmi ze mozna kazdemu oblizyc a ulicy bez zadnych konsekfencji (kazdy moze powiedziec to co chce...
Co chce, jesli tylko nie obrazam krola i krolowej...)
Naprawde nigdy wczesniej nie slyszalem nic bardziej glupiego,-hahahahahha karny kutas dla ciebie za GLUPOTE.
( Dorosnij! Na ulicy jak nie radzisz sobie z dialogiem to po prostu odchodzisz i idziesz w swoja strone, walisz po mordzie bo brakuje Ci slow, probujesz dalej swoimi argumentami, czy czekasz na moderatora?)
czytajac to spadlem z krzesla.
Wiec po mimo tego ze mozesz komus ublizyc na ulicy to jeszcze mozesz mu przyjebac w ryj ? .
Kurwa ty ejstes mega prostakiem.WTF
Abys zrozumial twoj przyklad moze dzialac tak ze moderator uliczny to tzw.POLICJA matole.
Wiec jak widzisz zasze i wszedzie jest potrzebna jakas instytucja badz tez osoba ktora pilnuje pozadku .
Na koniec debilu przemysl zanim cos napiszesz badz tez popros kogos ze znajomych aby ci wytlumaczyli o co chodzi w napisanej tresci skoro masz problem ze zrozumieniem
Takich palantow jak ty nawet mi nie zal,podejzewam ze jak nie zmienisz swojego zachowania na ulicy i nie bedziesz nikogo obrazal badz tez lal w morde jak to okresliles ,to ktoregos dnia przeczytamy o tobie w gazecie i bedziesz kolejnym prastakiem w polski ktory zjebal nam opinie.
( Moge powiedziec: Ty chuju i nic sie nie dzieje, polowa policji w kraju nie bedzie mnie szukac z tego powodu...)
odp.: wiec ty jebany debilu napisz do administratowa ze chcesz zrobic dobry oczynek i popros go o usuniecie konta na tym Forum .
pozdrawiam
aRTUR